Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 07.13.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum Classic (ETC)

Az Ethereum Classic bikáknak nem sikerült átlépniük a 23 dolláros ellenállási szintnél lévő kritikus árfolyamküszöböt.

Ez az árszint a vevők számára jelentős felső határt jelentett, mivel az ETC jelentős árvisszaeséseket tapasztalt a 23 és 24 dollár közötti zónában.

Az ár visszautasítása ezen a szinten egy eladási hullámot indított el, amely a 20,2 dolláros támaszszint alá vitte az árat.

A cikkírás idején az ETC 19 dolláron kereskedett, és a medvék megpróbálták áttörni a magasabb minimumot, hogy további csökkenéseket érjenek el.

Egy pillantás lefelé a bikák kitettségét mutatta a visszahúzódásoknak a 23 és 24 dolláros árzónában.

Ennek az árfolyamhatárnak a jelentős tesztjei 2023 első és második negyedévében jelentős lejtmenethez vezettek az ETC esetében.

A bikák egy erős rallyn vettek részt, amelynek során három ellenállási szint is támogatássá változott.

Azonban a napi időkereten történő ármozgásra vetett pillantás rávilágított az erős eladási nyomásra, amely visszafogta a bikás lendületet.

Ha a csökkenő lendület rövid távon folytatódik, akkor a bikák a 17,6 dolláros támaszszintet kereshetik az árfolyam visszapattanásához.

Ez jó kockázat-nyereség arányt kínálhat a rövid távú vásárlók számára, a 20,2 dolláros ellenállási szintnél lévő potenciális nyereségszintekkel.

Ez azonban attól függ, hogy a Bitcoin a 30.000 dolláros szint felett marad-e. Ha a bitcoin 30.000 dollár alá süllyed, az érvényteleníti a bikás visszapattanás tézisét.

Ekkor folytatódhat a csökkenő trend, és a 16,5 dolláros szintre való esés is elérhető közelségbe kerülhet.

Eközben a charton lévő indikátorok nem adtak egyértelmű jelzéseket a vevők vagy az eladók számára.

A Relatív Erősség Index (RSI) több mint egy hétig a semleges 50-es szint körül mozgott.

Másrészt az Egyensúlyi volumen (OBV) július elején éles kiugrást tapasztalt, de ellaposodott, hogy kiemelje az enyhülő keresletet.

Ethereum Classic

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Chainlink jelentős rallyra készül: 150-300%-os árfolyam-emelkedést jósol az elemző

A Chainlink (LINK) ebben az évben kiemelkedően teljesített, lenyűgöző növekedést mutatva a kriptopénz piacon. Bár 40%-kal az 52,70 dolláros történelmi csúcs alatt van, a LINK...

Top 5 kripto milliomos potenciállal 2024-ben: 💼💸

Vendégbejegyzés A piac a 2024-es bikafutástól hangos, a vadászat pedig a vagyonformálást ígérő kriptovalutákra folyik. A hatalmas választékban kulcsfontosságúvá válik a valódi milliomos-teremtési potenciállal rendelkezők pontos meghatározása. A...

Ripple vs SEC: Hogyan befolyásolhatja Biden kormánya az XRP-pert?

James "MetaLawMan" Murphy, a Murphy & McGonigle ügyvédi iroda alapítója és elnöke nemrég elemezte, hogy Joe Biden elnök kormányzati politikai kiigazításai hogyan befolyásolhatják a Ripple...

Most kell megvenni a Bitcoint? A legendás elemző feltárja a MAX profit kulcsfontosságú zónáit

A Bitcoin árfolyamának alakulása sok befektetőt értetlenül hagyott. Ez egy vásárlási lehetőség, vagy az előttünk álló problémák jele? Michaël van de Poppe neves kriptoelemző megosztotta legfrissebb...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!