Elon Musk figyelmezteti a befektetőket

-

A Tesla vezérigazgatója, Elon Musk, aki a kriptovalutákkal kapcsolatos érdekes megjegyzéseiről és cselekedeteiről ismert, kedden a The Wall Street Journal CEO Council Summit-ján figyelmeztetést adott ki a Dogecoinról.

Az ellentmondásos vállalkozó figyelmeztette a befektetőket, hogy ne tegyenek fel mindent a kriptopénzre.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A figyelmeztetés ellenére nyíltan kifejezte, hogy a Dogecoin különleges helyet foglal el a szyvében.

A coin vonzerejét a jellegzetes humorának és kutyás motívumának tulajdonítva Musk megerősítette, hogy a Dogecoin a személyes kedvence a kriptopénzek között.

Musknak a Dogecoinhoz fűződő kapcsolata jelentősen megnövelte a coin ismertségét.

Az önjelölt „Dogefather” kulcsszerepet játszott a kriptopénz értékének növelésében, amely 2021 elején meredek emelkedésnek volt tanúja, elsősorban a coint támogató tweetjei miatt.

Kijelentette, hogy a humor és a kutyákhoz való kötődés teszi különösen szerethetővé számára a coint, az ilyen befektetésekkel járó volatilitás és kockázatok ellenére.

A Dogecoin közösségben sokan számítottak arra, hogy Musknak a Twitter közösségi médiaóriás megvásárlását követően jelentős lendületet kap a coin, különösen a Dogecoin potenciális integrációjával, mint fizetési eszközzel a platformon.

A várakozások azonban meghiúsultak, mivel a Dogecoin integrációja nem valósult meg, így egyes támogatók csalódottak voltak.

Musk lépése, hogy rövid időre a Twitter ikonikus madaras logóját a Doge mémjére cserélte, áprilisban izgalmat keltett, és 8%-kal felfelé lendítette a Dogecoin értékét.

A döntés azonban csak átmeneti volt, és a madaras logót hamarosan visszaállították.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Legutóbbi lépése Linda Yaccarino, az NBCUniversal globális hirdetési és partnerségi részlegének korábbi elnöke volt, akit a Twitter új vezérigazgatójává nevezett ki. Ezáltal kevésbé valószínű, hogy a Twitter integrálni fogja a Dogecoin-t.

Függetlenül attól, hogy a Dogecoin integrációja nem valósul meg, Musk befolyása a Dogecoinra továbbra is jelentős.


Olvastad már? Engedély nélküli bitcoin-váltót működtetett a Bitcoin of America

Kiemelt kép: jv394587

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Folytatódik a Kim Kardashian és Mayweather elleni per

Egy szövetségi bíró tavaly ugyan elutasította a pert, azonban az ügyben eljáró amerikai körzeti bíró, Michael Fitzgerald most ismét lehetőséget adott a felpereseknek, hogy lépéseket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!