Elon Musk: A Twitter már nem tart a csőd felé

-

A Tesla vezérigazgatója és a Twitter vezetője, Elon Musk megerősítette, hogy a közösségimédia-vállalat már nincs „a csőd felé vezető gyorsítósávban”.

Ennek ellenére a milliárdos hangsúlyozta, hogy még sok munka vár a platformra. „De összességében úgy tűnik, hogy jó irányba halad”.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Elon Musk szerint a Twitter nem fog egyhamar csődbe menni

A Tesla vezérigazgatója és a Twitter vezetője, Elon Musk a hétvégén elárulta, hogy a Twitter nem fog egyhamar csődöt jelenteni.

Ezt az All-In podcast szombati adásában mondta:

Megfelelően kézben tartjuk a kiadásokat, így a cég már nem a csőd felé vezető gyorsítósávban van.

„Eléggé hullámvasút volt” – tette hozzá. „Vannak magasságai és mélypontjai, hogy finoman fogalmazzak, de összességében úgy tűnik, hogy jó irányba haladunk”.

A podcast után Musk a Twitteren tisztázta, hogy a Twitter még nem biztonságos, és még „sok munka van hátra”.

elon musk

A Twitter-főnök továbbá megosztotta a podcastban: „Az én hibaszázalékom és úgymond a vezető twitteres szerepem idővel kevesebb lesz, de az elején sokkal több hibát fogunk elkövetni, mert új vagyok… Hé, még csak most kerültem ide, ember”.

Folytatta: „Ha megnézzük a tényleges javulás mértékét, ami a Twitternél történt a tekintetben, hogy a költségek nem őrültek, és a termékek szállítása összességében jó, akkor azt hiszem, ez nagyszerű – Jól teljesítünk, és jól csináljuk a dolgokat.”

A milliárdos már egyszer figyelmeztetett a Twitter csődjének lehetőségére, alig néhány héttel azután, hogy átvette a közösségi médiaplatformot.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Karácsonyi kuponkód 15% kedvezmény: KaracsonyKw

A Twitter pénzügyi gondjait a Twitter alkalmazottainak küldött első, novemberi e-mailjében osztotta meg:

Az előttünk álló gazdasági kép borzalmas… A csőd nem kizárt.

Miután október végén mintegy 44 milliárd dollárért megvásárolta a Twittert, Musk azonnal drasztikus változtatásokat eszközölt a platformon, mivel a szólásszabadságra helyezte a hangsúlyt.

Hamarosan a vállalat elvesztette a 100 legnagyobb hirdetőjének felét, amelyek a Twitter bevételeinek nagy részét tették ki.

Musk azóta is igyekszik bevételt generálni a közösségimédia-vállalatnak, többek között havi 8 dollárt kér a Twitter kék pipaért (iPhone-felhasználóknak 11 dollárt).

Musk nemrég megígérte, hogy lemond a Twitter éléről. „Lemondok a vezérigazgatói posztról, amint találok valakit, aki elég bolond ahhoz, hogy elvállalja a munkát! Utána már csak a szoftver és szerver csapatokat fogom vezetni” – tweetelte a múlt héten.


Olvastad már? Bitcoin technikai elemzés 12.27.

Forrás: news.bitcoin.com

Kiemelt kép: DonkeyHotey

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin technikai elemzés 06.07.

Prémium Bitcoin  Az Egyesült Államok továbbra is szabályozási nyomást gyakorol a kriptovalutákra, és a Binance tőzsde ismét a figyelem középpontjába került. Egy korábbi, márciusi CFTC-bejelentés után az amerikai...

A SEC főnöke: „Nincs szükségünk több digitális valutára”

A CNBC-nek adott keddi interjújában Gary Gensler, az amerikai értékpapír és tőzsdefelügyelet (SEC) elnöke határozottan kifejtette álláspontját a digitális valutákkal kapcsolatban: "Nincs szükségünk több digitális...

Litecoin technikai elemzés 06.06

Prémium Litecoin Bár a legutóbbi amerikai SEC-bejelentés hasonlít a korábbi CFTC-bejelentéshez, az LTC-t nem említik értékpapírként. Ugyanakkor a MATIC, a SOL, az ADA és mások értékpapírként lettek kiemelve. Az...

Az ADA 7%-kal esik vissza a Binance-per miatt

A Cardano (ADA) tulajdonosok nem gondolták volna, hogy az elmúlt 24 órában 7,64%-ot zuhannak, amikor a token viszonylag jó szezont futott. Az amerikai tőzsdefelügyeletnek (SEC)...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!