Elképesztő heti teljesítményen van túl a Cardano

-

Az ősz ellenére zöldben pompázik a kriptopiac. Az elmúlt hét nap győztese pillanatnyilag az ada. A hétvégi kriptosprint során a Cardano kriptopénzének árfolyama ez idáig az összes TOP10 kriptopénzt lehagyta növekedésében.
Hihetetlen növekedést tudhat maga mögött a Cardano – az elmúlt 7 nap során árfolyama 19 százalékot változott pozitív irányba a Coingecko független kriptoadatforrás információi szerint.

cardano ada árfolyam
Az ada (Cardano) hétnapos grafikonja a Coingecko független kriptoadatforrás információi szerint.

Szorosan a nyomában áll a Chainlink a maga 15,2%-ával. 10% feletti heti növekedést produkált még a Litecoin és az XRP is, rendre 10,9%-os és 10,3%-os emelkedéssel a cikk írásakor vett árfolyam szerint.

12.000 dollár is lehet a bitcoin?

A bitcoin és az ethereum szintén nem tétlenkedett, előbbi 7,4%-kal, utóbbi 8,4%-kal gyarapította befektetői vagyonát. Ezzel a teljesítménnyel újra látóhatáron belülre került a 12.000 dolláros bitcoin.

Így néz ki a kriptopiac a mostani növekedést követően (Coin360).

Michael van de Poppe, a Cointelegraph egyik munkatársa október 8-án ezzel kapcsolatban így nyilatkozott:

„Ha a bitcoin ára áttöri a 11.100 – 11.300 dolláros ellenállási zónát, korábbi bullish lendületre számíthatunk 12.000 dollárig.”

Miért tennéd ki pénzed az árfolyam fluktuációinak, ha a hazai INLOCK kölcsönplatformon akár éves 8% kamatot is elérhetsz USDC-megtakarításod után? Ide kattintva regisztrálhatsz promóciós linkünkön keresztül, ezzel is támogatva a munkánkat.

A Cardano teljesítménye azért is számít meglepőnek, mivel alig telt el pár hét azóta, hogy élesedett Shelley nevet viselő frissítése.
Sokan nem bíztak abban, hogy ilyen nagy változást követően ilyen rövid idő alatt egy kisebb bikafutamot rendez. Most mégis összejött neki, és ki tudja, meddig fognak még dübörögni a bikák.
A mostani változások következtében a Bitcoin vezető kriptopénz dominanciája 58-60% közé csökkent.

Olvastad már? Megállíthatatlanul dübörög a hazai INLOCK közösségi kölcsönplatform

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.


 

Legfrissebb bejegyzéseink

Liquity technikai elemzés 05.29.

Prémium Liquity A Liquity árfolyamelemzése azt bizonyítja, hogy az árfolyam ismét felfelé irányuló mozgást végez, hiszen ma is a bikák voltak előnyben. Az elmúlt nap rendkívül kedvező...

Változások jönnek a Tornado Cash irányításában

Május 26-án tartottak egy szavazást a TORN token tulajdonosai, amely alapján az eredeti tokentulajdonosok minden téren visszakapják a projekt irányítását. Összességében 517 ezer tokenmennyiség gyűlt...

Több, mint 6 milliárd dollárnyi ethert égettek már el

2021 augusztusában aktiválták az Ethereum hálózatán a London néven futó hard forkot, amely bevezette azt az újítást, hogy a tranzakciós díjakat nem a munkát végző...

A Bitcoin miért nem képes 28 ezer dollár fölé emelkedni

A Glassnode elemzéséből kiderül, hogy a hosszú távú bitcoin tulajdonosok profitban lévő átutalási volumene emelkedik. Más szóval, az elmúlt hónapokban nyereséges Bitcoin tulajdonosok részéről megnőtt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!