Elképesztő heti teljesítményen van túl a Cardano

-

Az ősz ellenére zöldben pompázik a kriptopiac. Az elmúlt hét nap győztese pillanatnyilag az ada. A hétvégi kriptosprint során a Cardano kriptopénzének árfolyama ez idáig az összes TOP10 kriptopénzt lehagyta növekedésében.
Hihetetlen növekedést tudhat maga mögött a Cardano – az elmúlt 7 nap során árfolyama 19 százalékot változott pozitív irányba a Coingecko független kriptoadatforrás információi szerint.

cardano ada árfolyam
Az ada (Cardano) hétnapos grafikonja a Coingecko független kriptoadatforrás információi szerint.

Szorosan a nyomában áll a Chainlink a maga 15,2%-ával. 10% feletti heti növekedést produkált még a Litecoin és az XRP is, rendre 10,9%-os és 10,3%-os emelkedéssel a cikk írásakor vett árfolyam szerint.

12.000 dollár is lehet a bitcoin?

A bitcoin és az ethereum szintén nem tétlenkedett, előbbi 7,4%-kal, utóbbi 8,4%-kal gyarapította befektetői vagyonát. Ezzel a teljesítménnyel újra látóhatáron belülre került a 12.000 dolláros bitcoin.

Így néz ki a kriptopiac a mostani növekedést követően (Coin360).

Michael van de Poppe, a Cointelegraph egyik munkatársa október 8-án ezzel kapcsolatban így nyilatkozott:

„Ha a bitcoin ára áttöri a 11.100 – 11.300 dolláros ellenállási zónát, korábbi bullish lendületre számíthatunk 12.000 dollárig.”

Miért tennéd ki pénzed az árfolyam fluktuációinak, ha a hazai INLOCK kölcsönplatformon akár éves 8% kamatot is elérhetsz USDC-megtakarításod után? Ide kattintva regisztrálhatsz promóciós linkünkön keresztül, ezzel is támogatva a munkánkat.

A Cardano teljesítménye azért is számít meglepőnek, mivel alig telt el pár hét azóta, hogy élesedett Shelley nevet viselő frissítése.
Sokan nem bíztak abban, hogy ilyen nagy változást követően ilyen rövid idő alatt egy kisebb bikafutamot rendez. Most mégis összejött neki, és ki tudja, meddig fognak még dübörögni a bikák.
A mostani változások következtében a Bitcoin vezető kriptopénz dominanciája 58-60% közé csökkent.

Olvastad már? Megállíthatatlanul dübörög a hazai INLOCK közösségi kölcsönplatform

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.


 

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!