Egyszerű jövedelem: 3 módja a TFS Tokennel való bevételnek

-


Vendégbejegyzés


A Fairspin, az online kaszinóipar egyik úttörője, élen jár a blokklánc integrálásában az online szerencsejátékokba, és bevezette saját kriptopénzét – a TFS Tokent.

Ezek a fejlesztések új utakat nyitottak a játékosok számára, hogy jelentős passzív jövedelemre tegyenek szert, miközben élvezik kedvenc játékaikat és részt vesznek különleges programokban.

Ez a cikk végigvezeti Önt a TFS Token tulajdonosok számára nyújtott nyereséges előnyökön és a három bevált kereseti lehetőségen.

TFS Token: Pénzügyi szabadság

Ha a pénzügyek kezeléséről van szó, a hagyományos banki rendszerek gyakran időigényes bürokráciával járnak, és alacsony hozamot kínálnak.

Azonban egy sokkal kifizetődőbb és ésszerűsített alternatíva a staking.

A TFS Token átlátható ellenőrzést biztosít a nyereséged felett, és számos előnyt szabadít fel a hagyományos banki szolgáltatásokhoz képest.

Token Utility: Elsődleges csereeszközként a TFS Token megkönnyíti a tranzakciókat, szolgáltatásokat és interakciókat a Fairspin platformon és a hozzá kapcsolódó alkalmazásokon belül.
Hold To Earn program: A TFS Token tulajdonosok részt vehetnek a Hold to Earn programban, és jutalomként a Fairspin platform napi bevételének egy százalékát kereshetik meg.
Play To Earn program: A TFS Tokeneket tokenizált készpénzvisszatérítésként lehet megszerezni a Fairspin platformon való játékért.
BuyBack modell: A Fairspin a TFS Token-készletet a tokenek tőzsdéken keresztül vagy közvetlenül a felhasználóktól történő visszavásárlásával tölti fel, hozzájárulva ezzel a token árfolyamának és értékének felértékelődéséhez.
Jutalmak és ösztönzők: A TFS Token tulajdonosok jutalmakat szerezhetnek a hozzájárulásukért, mint például a staking hozam, a tranzakciós díjak és a token elosztási események, ami további értéket ad a birtokuknak.
Integráció: A TFS Token ökoszisztéma könnyedén integrálódik a különböző blokklánc hálózatokba és protokollokba, széleskörű hasznosságot és lehetőségeket kínálva a token tulajdonosok számára.
Átláthatóság és biztonság: A TFS Token ökoszisztéma biztonságos, átlátható nyilvános blokkláncon működik, garantálva a tranzakciók, adatok és felhasználói eszközök átláthatóságát és elszámoltathatóságát.

A TFS Token ökoszisztéma ezekkel a funkciókkal felruházva a felhasználókat, a Fairspin platformon belül és azon túl is számos tevékenységet kínál, értéket, előnyöket és lehetőségeket biztosítva a TFS Token tulajdonosok számára.

Az intelligens befektetés új korszaka: Liquidity Staking

A Fairspin felhasználóknak lehetőségük van részt venni a Liquidity Stakingben, egy olyan programban, amelynek keretében a TFS Tokeneket USDT (Tether) stablecoinok mellett a TFS-USDT poolokon belül a PancakeSwap DEX-en lévő TFS-USDT poolokon belül lehet feltölteni.

A Liquidity Staking program egyedülálló jutalmazási struktúrát kínál, amely a kaszinó által generált bruttó játékbevételhez (GGR) kapcsolódik.

A résztvevők részesedést kapnak a Fairspin bruttó játékbevételéből, a potenciális jutalmak pedig a platform növekedésével és magasabb bevételek generálásával nőnek. A hosszabb staking periódusok magasabb jutalmakat eredményeznek.

„Fontos, hogy a Fairspin Liquidity Staking programja rugalmasságot kínál, mivel nincs minimális vagy maximális staking periódus, így a felhasználók kivehetik vagy megtarthatják a feltett tokenjeiket, és a lejárat kockázata nélkül továbbra is kapnak jutalmakat”nyilatkozta Ethan, a TFS közösségi menedzsere.

Szerezz profitot a játékszenvedélyedből

A Fairspinnél a felhasználók a Play to Earn programon keresztül TFS tokeneket kereshetnek a játékok élvezete közben.

Ez a funkció lehetővé teszi a játékosok számára, hogy pénzzé tegyék játéktudásukat azáltal, hogy jutalomként tokenizált rakebacket kapnak, ami annál több lehetőséget biztosít, minél többet játszanak.

A felhasználók tokenizált rakebacket kapnak jutalomként minden egyes megtett tét után, amely a tét nagyságától és a játékkategóriától függően változik.

Minden egyes fogadás után a bevételek azonnal jóváírásra kerülnek a felhasználók számláján, így biztosítva a zökkenőmentes élményt.

A hagyományos modellekkel ellentétben, amelyek csak a veszteségek esetén kínálnak rakebacket, és azt időszakosan osztják szét, a Fairspin azonnali rakebacket kínál, függetlenül a fogadás eredményétől.

Emellett a játékosok a Hold to Earn programon keresztül megsokszorozhatják a tokenjeiket.

500%-OS APR: Keress, miközben alszol

A Hold to Earn programban részt véve a felhasználók a TFS tokenek birtoklásával passzív jövedelemre tehetnek szert.

A lehetséges nyereséget a birtokolt tokenek száma és a Fairspin által generált jövedelem határozza meg. Minél több tokent tart egy felhasználó, annál nagyobb a potenciális jutalma.

A Hold to Earn program határozott előnyöket kínál, mint például:

Magas éves kamatláb (APR): A Hold to Earn program magas, 500%-os teljeshiteldíj-mutatót kínál, amely felülmúlja a hagyományos banki kamatlábakat.
Rugalmasság: A felhasználók különböző staking időtartamok közül választhatnak, például 3 nap, 1 nap vagy 8 óra, igazodva befektetési stratégiájukhoz vagy pénzügyi céljaikhoz. Fontos, hogy a tulajdonosok akkor is visszakapják a pénzüket, ha a kaszinó nem termel nyereséget a birtoklási időszak alatt.
Innovatív kereseti lehetőségek: A résztvevők élvezhetik a Fairspin innovatív kereseti opcióit, amelyek a hagyományos szerencsejátékot kombinálják az átláthatóságot és biztonságot biztosító blokklánc technológiával.
Növekedési potenciál: Ahogy a Fairspin platform tovább növekszik és egyre népszerűbbé válik, a TFS Token értéke növekedhet, ami növeli a teljes jövedelmet.

Figyelemre méltó, hogy ha a felhasználók nem keresnek tokeneket a holding időszak alatt, a kezdeti token összegét visszatérítik a pénztárcájukba.

A Fairspin közösségi véleménye

A Fairspin, az online szerencsejáték-közösség elismert neve, a kriptokaszinók átláthatóságát és bizalmát testesíti meg. Vizsgáljuk meg a Fairspin TFS ökoszisztémájának néhány elégedett résztvevőjének esetét.

A Casino Guru, az online vélemények egyik tekintélyes forrása, elismerően nyilatkozik a Fairspin kivételes teljesítményéről, dicséretes minősítést adva neki.

A felhasználók nagyra értékelik a Fairspin figyelemre méltó staking lehetőségeit, amelyekben az APR meghaladja az 500%-ot.

A játékosok emellett nagyra értékelik a blokklánc technológiában rejlő átláthatóságot, amely szavaik szerint „gyakorlatilag lehetetlenné teszi a játékos megtévesztését”.

Egy olyan alternatív platform esetében, ahol a független ügyfelek véleménye virágzik, a Reddit számos pozitív értékelést mutat be a TFS Token tapasztalatairól, kiemelve az előnyös árképzést és a bányászati versenyképesség növelésének lehetőségét.

A Fairspin biztonságos és megbízható befektetési platformnak számít, amely a játékosok figyelmét is kivívja.

Hogy lehet elkezdeni a Fairspin TFS Token gyüjtését?

A Fairspin TFS Token ökoszisztémája megnyitja az ajtókat a különböző aktivitások előtt, értéket és lehetőségeket biztosítva a token tulajdonosok számára.

Akár a Liquidity Staking a passzív jövedelemért, Play to Earn a játéktudásod pénzzé tételéért, vagy Hold to Earn a TFS tokenjeid befektetéséért, a jövedelem lehetősége a kezedben van.

Ne hagyja ki a TFS Tokenek és a bennük rejlő kifizetődő előnyök felfedezését. Az indulás egyszerű, a profitszerzési lehetőségek pedig hihetetlenek.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

3 kripto robbanni fog, miután az Ethereum ETF jóváhagyást kap – Dogecoin (DOGE), Cardano (ADA) és Solana (SOL)

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca, amely jelenleg 1,41 billió dollár kapitalizációval rendelkezik, egy egyedülálló fázist él át, amelyet az altcoinok visszaesése jellemez. Mindezek ellenére van remény egy esetleges...

Kiyosaki: most kell bitcoint venni, amíg nem késő!

Robert Kiyosaki ismételten az alternatív befektetési eszközöket szorgalmazza, beleértve az aranyat, az ezüstöt, és a Bitcoint, miközben óva int a hagyományos fiat pénzrendszertől. Kiyosaki, a...

Svédországban újabb bitcoin-bányát nyit a Hive

A Hive Digital Technologies, a kriptopénzbányászat területén működő vállalat, Svédországban bővíti globális jelenlétét. A cég nemrégiben bejelentette, hogy területi szerződést kötött a svédországi Bodenben található egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!