Az XRP Arcade szerint Ripple nemrég felszabadította 23. XRP-adagját letéti számlájáról. Mire fordítják majd az újonnan forgalomba hozott 1 milliárd tokent?

Az újonnan feloldott koinok a Ripple már jól ismert letéti programjából származnak. Ennek célja, hogy minden hónap elején stabilan kiadják az előre kibányászott XRP-tokeneket.

A történelmi adatok szerint a 23. felnyitás után a Ripple már összesen 5 milliárd koinnal ritkította meg a letéti számlát. Ez azt jelenti, hogy havonta átlagosan nagyjából 227 millió XRP-t adtak el vagy osztottak szét.

A cég számos módon használhatja a koinokat. Új üzleti partnereknek adhatják, valamilyen ösztönző programot indíthatnak vele, vagy eladhatják, hogy fedezzék a fenntartási költségeket. Így a feloldott XRP egy része visszakerülhet a lekötött összegek közé.

Jelenleg nem tudni, hogy az új koinok a Ripple OTC-tárcájába, tőzsdékre vagy egyéb helyekre kerülnek-e.

A korábbi statisztikák alapján alaptalan lehet a félelem, hogy a Ripple cserben hagyja a befektetőket, mivel általában nem adják el a koinokat. A korábbi XRP egy részét szétosztották és elajándékozták, egy részét pedig bankoknak adták, hogy próbálják ki a koin tranzakcióinak képességeit.

A pénz egy részét arra költhették, hogy rendezzék vitájukat az R3 céggel, azonban erről jelenleg nem ismerünk részleteket. Az R3-nak 1 milliárd dollárnyi XRP-t kellett volna fogadnia, azonban nem tudni, hogy a cég rendelkezik-e ekkora vagyonnal.

Az XRP jelentős hányada Jed McCaleb, a projekt társalapítójának tárcájában érhető el. McCaleb csak nagyon kevés XRP-t adhat el naponta az eredeti, 9 milliárd koinos készletéből.

Nem sikeres a Swell konferencia

A kevesebb mint egy héten belül megrendezendő Swell konferencia is kiváló reklám lehet az XRP-nak. Árfolyam tekintetében ennek ellenére nem figyelhető meg nagy változás. Az token értéke 0,29 dollárra állította be magát, 24 órás forgalma nagyjából 1,6 milliárd dollár volt.

Sokan továbbra is szkeptikusak az XRP-val kapcsolatban, ugyanis ez 2019 egyik legrosszabbul teljesítő kriptovalutája.

Olvastad már? Interjú Jay Haoval, az OKEx tőzsde ügyvezetőjével

Így a kriptopénz körüli bárminemű eseményről az tűnhet ki, hogy a bennfentes csoportok koinjaik masszív eladására készülnek.

Az XRP még a 0,29 dollár értékével is jól teljesített, ahhoz képest, hogy régen 1 cent alatt volt az értéke, így a hosszú távú befektetőknek jó megtérülést hozott.

Forrás: bitcoinist.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon.

Legyen szép napod! 🙂