Egyedi CryptoPunks ékszereket készít a Tiffany

-

A nyakékek szerény 30 ETH-s áron kerülnek majd eladásra, a tervek szerint augusztus 5.-től. A luxusmárka közleményéből kiderül, hogy a gyémántokkal és drágakövekkel díszített ékszerek egyelőre kizárólag a CryptoPunks NFT-kollekció tulajdonosai számára lesznek elérhetők.
A 30 ETH jelenlegi árfolyamon nagyjából 50 ezer dollár körüli összeget jelent.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A vállalat az NFTiff weblapján keresztül teszi majd lehetővé a vásárlást, mégpedig saját tokenek alkalmazásával, amelyek rendkívül kreatív módon az NFTiff nevet viselik.


Minden egyes CryptoPunks NFT három darab NFTiff tokenre lesz jogosult, és ezek segítségével lehet igényelni a személyre szabott ékszer elkészítését.
87 különböző tulajdonság illetve 159 színváltozat áll majd rendelkezésre, a nyakék maga pedig 18 karátos színes aranyból áll majd, a pontos árnyalatot pedig az adott NFT színvilágának az ismeretében határozzák majd meg. Ha a Tiffany az összes tokent el tudja adni, akkor a várakozások szerint 7500 ETH, tehát nagyjából 12,7 millió dollárnyi bevételhez juthat.
A kampány eredetileg a cég társelnöke, Alexandre Arnault révén merült fel, aki szintén egy CryptoPunks NFT tulajdonosa, legalábbis még áprilisban így nyilatkozott.


Arnault meg is mutatta a nyilvánosságnak, hogy hogyan néz ki a saját rózsaarany függője, amelyhez zafír, Mozambiki-stílusú színezett üveg lett felhasználva, és amelyhez sárga-gyémánt fülbevaló is társul.

Kereskedj $500 bonusszal es találd meg a következő Gem coint a KuCoinon!

A közösségi reakciója alapvetően pozitív, a Twitteren többen is előremutató kezdeményezésnek nevezték a kampányt.

„Egyre több web2-es cég merészkedik be a web3 területére, és nekik meg kell mutatni, hogy mit érdemes tudni, hogyan tudnak részesülni az előnyökből, például akár az NFTiff tokeneken keresztül.”


A vállalat először idén márciusban lépett be az NFT-szektorba, egy Tom Sachs token megvásárlásával, 380 ezer dollárért. Többek között ezt a képet használják a Twittere-fiókjuk profilképeként.
Április elsején a bolondok napja jegyében pedig bejelentették a TiffCoin kiadását, egy 400 darabos, 18 karátos aranyérme-kollekciót, amelyre a cég logóját gravíroznák.
A luxusmárkáktól nem idegen a szektor, a kriptopénzesfizetésre olyan cégek is lehetőséget adnak már, mint például a Gucci, a Balenciaga, vagy éppen a FARFETCH.
Tavaly áprilisban a Louis Vuitton, a Cartier és a Prada kezdett együttműködésbe, hogy Aura néven saját céges blokkláncot hozzanak létre, amelyet az általuk piacra dobott prémium minőségű termékek nyomon követésére és azonosítására használnának, az NFT-technológia segítségével.

Olvastad már? Tőzsdén kereskedett NFT-alapot indít a KuCoin

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Bitcoin technikai elemzése 06.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin hamis kitörést mutatott egy rövid távú tartományon túlra a múlt hétvégi pozitív fejleményeket követően az amerikai adósságplafonról szóló tárgyalásokkal kapcsolatban. A múlt heti...

Miért nem fogja mostanában a Bitcoin újra tesztelni a 20.000 dolláros szintet?

A BitMEX társalapítója, Arthur Hayes egy Substack hírlevelet tett közzé, amelyben elmagyarázza, hogy a Bitcoin miért nem fog a 20.000 dollár felé hajlani a következő...

A Bitcoin egy rendkívül ritka aranykeresztet mutat

Általában az „aranykereszteket" és a „halálkereszteket" a középtávú bitcoin piaci hangulat megbízható indikátoraként interpretálják. Egy tapasztalt piaci elemző egy szuper ritkát szúrt ki, és biztos...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!