Egy Wall Street-i veterán még mindig úgy hiszi, hogy az Ethereum lenyomhatja a Bitcoint

-

A bitcoin értéke egyre magasabbra tört az elmúlt pár nap során, és kezd távolodni az ethereumtól.
Az elmúlt egy hónap során a bitcoin több tényezőben is messze elmaradt az ethereumtól. A vezető kriptopénz ez idő alatt 33%-ot emelkedett, míg az ethereum értéke 88%-ot.

Az ilyen mértékű teljesítmény ugyan fenntarthatatlan, de egy Wall Street-i veterán továbbra is úgy hiszi, hogy az ethereum felülmúlhatja a bitcoint.

Az Ethereum továbbra is felülmúlhatja a bitcoint

Raoul Pal, a Real Vision vezérigazgatója elmondta, hogy jelenleg ugyan főleg bitcoinnal kereskedik, de nagyon tetszik neki az ethereum és az elmúlt hónap kitűnő teljesítménye ellenére szerinte továbbra is felülmúlhatja a bitcoint.
Pal, a Goldman Sachs korábbi kockázatitőke-eladásokért felelős igazgatója korábban megjósolta, hogy az ethereum ilyen mértékű növekedést hozhat.


Pal egy videóban is elmagyarázta miért gondolja így, melyet a Real Vision oldalára posztolt augusztus 14-én.
A befektető szerint lehet, hogy a bitcoin rendelkezik az egyik legjobb makrolehetőséggel, de az ethereum hamarosan népszerűbb lehet technikai és egyéb alapjai miatt.
 

Hosszú távon folytatódhat az irány

Egyesek szerint hosszabb távon tarthatja teljesítményét az Ethereum.
Chris Burniske, a Placeholder Capital üzlettársa azt mondta, hogy az ethereum és a bitcoin versenyt indíthat az 1 billió dolláros összpiaci értéke felé.
Az ETH jelenlegi összértéke nagyjából a bitcoin 20%-án áll, így értékének ötszöröződnie kell, mielőtt igazán versenybe szállhat.


Burniske szerint az emberek már csak azért is az ethereumot fogják választani, hogy „az új, menő dologba” fektessenek.
Szerinte azok a befektetők, akik a 2016-2017-es bika piacban rákaphatnak a bitcoinra ezúttal az ethereumot választhatják:

 „Mindeközben az átlagbefektető számára az ethereum lehet az új menő dolog és ez vásárlási lázat eredményezhet. Ha figyelembe vesszük az ethereum eddigi teljesítményét, kisebb összértékét és a láncgazdálkodási rendszerét, úgy látom, hogy az ETH/BTC árfolyam megdöntheti korábbi rekordját.”

Az elemző külön hozzátette, hogy szerint az Ethereum decentralizált pénzügyi piaca még csak gyerekcipőben jár, nem pedig a végét járja, ahogy egyesek gondolják.

Olvastad már? Egy korábbi NBA-játékos elmondta, hogy miért izgatott a Chainlink miatt

Forrás: cryptoslate.com
Kiemelt kép: Abhi ckm

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum ETF kereskedés csütörtökön kezdődik – Mi a következő altcoinok?

A kriptopiac nyugodt marad, a várakozás jeleit mutatja egy potenciális bikafutás előtt. Az alcoinok jelenleg vonzó belépési pontokat kínálnak, ami a közelgő növekedésre utal. Az Ethereum...

Dél-Koreában életbe lépett az új kriptotörvény

Július 19-én életbe léptek Dél-Korea pénzügyi felügyeleti hatóságának új szabályozásai, melyek célja a felhasználói eszközök védelme a kriptotőzsdéken. Fogyasztóvédelem a négyzeten Az új előírásokat a Dél-Koreai Pénzügyi...

A Hybrid Exchange passzív jövedelem modellt vezet be a Solana dominanciájának és a Polkadot fejlesztésének kihívásaként

Vendégbejegyzés A Solana (SOL) virágzik a deFi piacon, és a többi blokklánc volumenének vezetésével védi piaci dominanciáját. A Polkadot (DOT) szintén bikás tendenciákat mutat a kulcsfontosságú fejlesztések...

A legjobb Bitcoin kereskedő, aki megjósolta a Solana csúcsot, azt reméli, hogy az RCO Finance 55 nap alatt 1,204%-ot fog emelkedni.

Mivel a Bitcoin és a Solana továbbra is uralja a kriptopénzek reflektorfényét, egy neves Bitcoin-kereskedő izgalmakat keltett azzal a merész előrejelzéssel, hogy az RCO Finance...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!