Egy Wall Street-i veterán még mindig úgy hiszi, hogy az Ethereum lenyomhatja a Bitcoint

-

A bitcoin értéke egyre magasabbra tört az elmúlt pár nap során, és kezd távolodni az ethereumtól.
Az elmúlt egy hónap során a bitcoin több tényezőben is messze elmaradt az ethereumtól. A vezető kriptopénz ez idő alatt 33%-ot emelkedett, míg az ethereum értéke 88%-ot.

Az ilyen mértékű teljesítmény ugyan fenntarthatatlan, de egy Wall Street-i veterán továbbra is úgy hiszi, hogy az ethereum felülmúlhatja a bitcoint.

Az Ethereum továbbra is felülmúlhatja a bitcoint

Raoul Pal, a Real Vision vezérigazgatója elmondta, hogy jelenleg ugyan főleg bitcoinnal kereskedik, de nagyon tetszik neki az ethereum és az elmúlt hónap kitűnő teljesítménye ellenére szerinte továbbra is felülmúlhatja a bitcoint.
Pal, a Goldman Sachs korábbi kockázatitőke-eladásokért felelős igazgatója korábban megjósolta, hogy az ethereum ilyen mértékű növekedést hozhat.


Pal egy videóban is elmagyarázta miért gondolja így, melyet a Real Vision oldalára posztolt augusztus 14-én.
A befektető szerint lehet, hogy a bitcoin rendelkezik az egyik legjobb makrolehetőséggel, de az ethereum hamarosan népszerűbb lehet technikai és egyéb alapjai miatt.
 

Hosszú távon folytatódhat az irány

Egyesek szerint hosszabb távon tarthatja teljesítményét az Ethereum.
Chris Burniske, a Placeholder Capital üzlettársa azt mondta, hogy az ethereum és a bitcoin versenyt indíthat az 1 billió dolláros összpiaci értéke felé.
Az ETH jelenlegi összértéke nagyjából a bitcoin 20%-án áll, így értékének ötszöröződnie kell, mielőtt igazán versenybe szállhat.


Burniske szerint az emberek már csak azért is az ethereumot fogják választani, hogy „az új, menő dologba” fektessenek.
Szerinte azok a befektetők, akik a 2016-2017-es bika piacban rákaphatnak a bitcoinra ezúttal az ethereumot választhatják:

 „Mindeközben az átlagbefektető számára az ethereum lehet az új menő dolog és ez vásárlási lázat eredményezhet. Ha figyelembe vesszük az ethereum eddigi teljesítményét, kisebb összértékét és a láncgazdálkodási rendszerét, úgy látom, hogy az ETH/BTC árfolyam megdöntheti korábbi rekordját.”

Az elemző külön hozzátette, hogy szerint az Ethereum decentralizált pénzügyi piaca még csak gyerekcipőben jár, nem pedig a végét járja, ahogy egyesek gondolják.

Olvastad már? Egy korábbi NBA-játékos elmondta, hogy miért izgatott a Chainlink miatt

Forrás: cryptoslate.com
Kiemelt kép: Abhi ckm

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance elindítja a világ első kriptopénz háromoldalú megállapodását

Az együttműködés teljesen megváltoztatja a Web2 banking kriptopénz-szolgáltatásokkal való együttműködésének módját A Binance (BNB) új fejlesztése lehetővé teszi az intézményi befektetők számára, hogy a kereskedési biztosítékot...

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!