Egy válás során sem mindegy, hogy ki mennyi bitcoinnal rendelkezik

-

New Yorkban egy válófélben lévő házaspár ügye újabb fordulatot vett, mikor a könyvelők megállapították, hogy a férj rendelkezik 12 bitcoinnal, amelyet nem tüntetett fel a vagyonnyilatkozatában.

A feleség 10 évnyi házasság után döntött úgy, hogy ideje válni, és elosztani a közös vagyont.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Sarita álnéven nyilatkozó háziasszony elmondta a CNBC riportereinek, hogy a férje évente 3 millió dollárt keres, és ezért döntött úgy, hogy egy szakértő könyvelővel is átnézeti a vagyoni helyzetükről elérhető információkat.

A könyvelőre költött pénz minden esetre megtérülni látszik, hiszen nagyjából 500 ezer dollárnyi, 12 bitcoint találtak a férj egyik, egyelőre ismeretlen kriptotárcájában.

A feleség elmondta, neki fogalma sem volt erről.

„Meg sem fordult a fejemben, hogy bitcoinnal is rendelkezhet, hiszen sosem beszéltünk erről, sosem került szóba, mint befektetési lehetőség. Határozottan sokkoló volt számomra.”

Az eljárás eredményeként a férj kénytelen lesz megválni a coinjai egy részétől.

A kriptobefektetések nyomon követése egyszerűbb, mint a fiat pénzek követése, hiszen a blokklánc nyilvánosan tárolja a tranzakciós történetet, és azt külső szereplő nem módosíthatja, nem írhatja felül.

A kriptoipar persze a házasságok más területén is feltűnhet, mégpedig a metaverzumban tartott esküvők esetén.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Ez a megoldás az utóbbi években kifejezetten népszerűvé vált, a világ számos párja döntött úgy, hogy egy virtuális valóságban is megtartják az esküvőjüket, és 2021 után különösen megugrott ennek a trendnek az elterjedtsége.

Így akár a távol élő barátok és családtagok is részt tudnak venni az eseményen, ha fizikailag nem lehetéges valamiért.

Olvastad már? A Bitcoin Ordinals díjai április óta 700%-ot robbantak

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Folytatódik a Kim Kardashian és Mayweather elleni per

Egy szövetségi bíró tavaly ugyan elutasította a pert, azonban az ügyben eljáró amerikai körzeti bíró, Michael Fitzgerald most ismét lehetőséget adott a felpereseknek, hogy lépéseket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!