Egy optimista Bitcoin árfolyam előrejelzés

-

Henrik Zeberg a közelmúltban optimista előrejelzést osztott meg a Bitcoinról, jelezve, hogy a közeljövőben jelentős árnövekedés várható.

Zeberg bikás előrejelzése egy részletes jelentést követően született meg, amely rávilágít azokra a különböző tényezőkre, amelyek a Bitcoint a 30.000 dolláros határ alatt tartották.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A jelentés szerint számos ellentámadás, köztük az amerikai dollárindex (DXY) erőssége, a kamatlábak megugrása és a Federal Reserve esetleges kamatemeléseivel kapcsolatos aggodalmak akadályozták a Bitcoin felfelé irányuló lendületét.

A jelentés azonban azt sugallja, hogy fordulópont lehet a láthatáron.

Nevezetesen, a jelentés megkérdőjelezi, hogy a Nasdaq teljesítménye betekintést nyújthat-e egy közelgő Bitcoin-ralliba.

Megállapítja a DXY 106-107-es szinteken történő megfordulásának és a kamatlábak elmozdulásának lehetőségét, ami hozzájárulhat a hagyományos részvények és a kriptopiac pozitív hangulatához egyaránt.

Emellett a jelentés megemlíti, hogy az adósságplafon körüli bizonytalanságok enyhülésével a részvényeknél uralkodó kockázatvállalási hangulat átterjedhet a kriptotérre is.

A piaci fordulat várakozása sok befektetőt arra késztetett, hogy kiváró megközelítést alkalmazzon, és kivárjon, mielőtt jelentős lépéseket tenne.

Bár a jelentés szerint azonban a BTC 27.000 dolláros szint alá való betörés a jelenlegi piaci körülmények között nem valószínű, arra ösztönzi a befektetőket, hogy stratégiailag pozícionálják magukat a narratívák által vezérelt altcoinokban.

Ez a lépés lehetővé teheti a kereskedők számára, hogy hasznot húzzanak az egyes alternatív kriptovaluták potenciális árfolyam emelkedéséből.


Olvastad már? A Cardano tranzakciós díjai rekordmagasak

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!