A Litecoin jelentős mérföldkőhöz érkezett

-

Az IntoTheBlock szerint a Charlie Lee által a Bitcoin után indított korai kriptopénz, a Litecoin (LTC) erős májusi hónapot zárt.

Az LTC hálózata az egy hónappal ezelőttihez képest nagy mérföldkőhöz érkezett.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az égbe szökött az egyenleggel rendelkező Litecoin-címek száma

Egy ma közzétett tweet szerint a múlt hónap vége óta megugrott azoknak az LTC tárcáknak a száma, amelyek valóban tartalmaznak kriptót és nem állnak üresen.

Most az IntoTheBlock elemzőcsapata tweetelte, hogy az LTC egyenleggel rendelkező tárcák száma közel a 8,5 milliós szinthez emelkedett.

Március 30-án a forrás által akkor megosztott adatok szerint a hálózaton 7,09 millió LTC-s tárca rendelkezett egyenleggel, ez akkor minden idők legmagasabb értékét jelentette.

Az akkori tweet hozzátette, hogy az LTC tárcák száma könnyedén meghaladja az olyan kriptopénzekét, mint az ADA, a DOGE és a MATIC, mivel az LTC a leginkább fizetésre használt kriptopénz e négy közül.

Közeledik az LTC feleződése, az LTC komoly tőkebeáramlást produkál

Egy héttel ezelőtt a Glassnode az LTC hálózaton az aktív címek megugrását észlelte, amelyek küldő vagy fogadó félként interakcióba lépnek.

Az IntoTheBlock szerint az idei év összességében sikeres volt az LTC számára, a közösség augusztusban várja a feleződést.

A Litecoin hash-rátája 25%-kal ugrott meg, és közel négymillió pénztárca tárolja az LTC-t már több mint egy éve.

Emellett a CoinShares friss jelentése szerint a Litecoin alapú befektetési termékekbe a múlt héten 500.000 dollár, egy hónapra vetítve pedig 800.000 dollár áramlott be.

Az LTC felezési eseményéig már kevesebb mint két hónap van hátra, és ahogy a történelem is mutatja, egy felezés után a kriptopénz árfolyama jelentősen emelkedhet.

Olvastad már? A Gemini és a Genesis vitatja a SEC vádjait

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance vezérigazgatója nyilatkozott a Ethereum ETF-ek jóváhagyásáról

Az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete (SEC) 2024. május 23-án hagyta jóvá a spot Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett pénzügyi alapok (ETF)- bejegyzését. Az Ethereum árfolyama...

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!