A Litecoin jelentős mérföldkőhöz érkezett

-

Az IntoTheBlock szerint a Charlie Lee által a Bitcoin után indított korai kriptopénz, a Litecoin (LTC) erős májusi hónapot zárt.

Az LTC hálózata az egy hónappal ezelőttihez képest nagy mérföldkőhöz érkezett.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az égbe szökött az egyenleggel rendelkező Litecoin-címek száma

Egy ma közzétett tweet szerint a múlt hónap vége óta megugrott azoknak az LTC tárcáknak a száma, amelyek valóban tartalmaznak kriptót és nem állnak üresen.

Most az IntoTheBlock elemzőcsapata tweetelte, hogy az LTC egyenleggel rendelkező tárcák száma közel a 8,5 milliós szinthez emelkedett.

Március 30-án a forrás által akkor megosztott adatok szerint a hálózaton 7,09 millió LTC-s tárca rendelkezett egyenleggel, ez akkor minden idők legmagasabb értékét jelentette.

Az akkori tweet hozzátette, hogy az LTC tárcák száma könnyedén meghaladja az olyan kriptopénzekét, mint az ADA, a DOGE és a MATIC, mivel az LTC a leginkább fizetésre használt kriptopénz e négy közül.

Közeledik az LTC feleződése, az LTC komoly tőkebeáramlást produkál

Egy héttel ezelőtt a Glassnode az LTC hálózaton az aktív címek megugrását észlelte, amelyek küldő vagy fogadó félként interakcióba lépnek.

Az IntoTheBlock szerint az idei év összességében sikeres volt az LTC számára, a közösség augusztusban várja a feleződést.

A Litecoin hash-rátája 25%-kal ugrott meg, és közel négymillió pénztárca tárolja az LTC-t már több mint egy éve.

Emellett a CoinShares friss jelentése szerint a Litecoin alapú befektetési termékekbe a múlt héten 500.000 dollár, egy hónapra vetítve pedig 800.000 dollár áramlott be.

Az LTC felezési eseményéig már kevesebb mint két hónap van hátra, és ahogy a történelem is mutatja, egy felezés után a kriptopénz árfolyama jelentősen emelkedhet.

Olvastad már? A Gemini és a Genesis vitatja a SEC vádjait

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!