Az NFT-k egyre népszerűbbek a kriptokörökben – és az idősebb kriptocégek is ugranak rájuk.

Több forrásból származó adatok szerint a WazirX kriptotőzsde tokenjei több mint 200%-kal emelkedtek hétfőn azokban az órákban, amikor a vállalkozás közzétette a saját NFT-piacát.

Csatlakozz Discord-közösségünkhöz és mondd el a véleményed ott is!

Az NFT (nem helyettesíthető token) szektor, az elmúlt évben 100 millió dollárról 25 milliárd dolláros óriássá nőtte ki magát, amely mára a kriptovilág 1,33%-át teszi ki.

Ezek a tokenek tárgyi vagy nem tárgyi javak blokkláncalapú leképzései, amelyek szabadon forgalmazhatók és az eszköz tulajdonjogát testesítik meg.

Most újabb termékeket kínálva indiai vásárlóknak, a WazirX is csatlakozott az NFT-őrülethez:

„Kereskedjen digitális eszközökkel és szellemi tulajdonokkal – műalkotásokkal, audio-fájlokkal, videókkal, programokkal, vagy akár tweetekkel is”írja a vállalat Twitter-bejegyzésében.

Indiai NFT-k

Ezzel a lépéssel a vállalaté lehet India első dedikált NFT-piactere. A WazirX helyi művészeket és alkotókat céloz meg, akik ezáltal felhasználhatják a blokklánc-technológiát szellemi jogaik védelmére, műtárgyaik aukciójára, illetve bármilyen jogdíj megszerzésére akár utólag is.

„Ez teljesen átalakítja a piacot gyorsan digitalizálódó világunkban az NFT-k iránti növekvő érdeklődésnek köszönhetően” nyilatkozta Nischal Shetty, a WazirX társalapítója.

Hozzátette:

„A digitális alkotók és a gyűjtők egyaránt profitálhatnak a WazirX NFT-piacteréből. Mostantól azon dolgozunk, hogy az NFT-k jövedelmezőbbek legyenek ügyfeleink számára.”

A WazirX nem számít fel díjat ügyfeleinek az NFT-k létrehozásáért és azok platformon történő listázásáért – áll a cég sajtóközleményében.

Azonban mivel az NFT-ket jóvá kell hagyni, illetve ki kell adni az okosszerződéseket lehetővé tevő blokkláncokon, gas-díjakra (ETH-ban vagy más kriptovalutában) szükség van a bányászok számára.

A WazirX jelenleg azon dolgozik, hogy minimalizálja ezeket a költségeket – amelyek időnként a 100 dollárt is meghaladják – hogy az NFT létrehozása költséghatékony legyen a helyi művészek és alkotók számára.

Nem tudod hová rakni a pénzed, de azt sem akarod, hogy a párnád alatt inflálódjon el? Regisztrálj az INLOCK közösségi kölcsönplatformra promóciós linkünkön keresztül, és zsebeld be a megtakarításaid után járó jutalmat minden héten!

WRX hullám

Eközben a WRX (a vállalat saját tokenjének) árai az elmúlt héten 1000%-nál többet, az elmúlt évben pedig 3876%-ot növekedtek, így a hálózat összértéke a cikk írása idején meghaladta az 1,4 milliárd dollárt.

A token továbbra is erős emelkedő trendben van, és nincsenek azonnali ellenállási szintjei, ahol az eladók beléphetnek.

A mumbai székhelyű WazirX 2018-ban indult, és azóta India egyik legnagyobb kriptovállalatává nőtte ki magát likviditás és piaci elérés tekintetében. A Binance 2019-ben vásárolta fel a céget.

Olvastad már? DEGO/BTC rövid távú elemzés – eső háromszögek sokasága

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!