DEGO egy friss Binance bevezetésen van túl, az ehhez tartozó nagy mozgással.

3x, lol A projektet nem ismerem, de úgy gondoltam érdemes foglalkozni egy elemzés erejéig a friss bevezetés utáni mozgásokkal. Tehát ez a rész is sima technikai jellegű lesz.

Csatlakozz Discord-közösségünkhöz és mondd el a véleményed ott is!

Viszonylag jól kezdett, bevezetés után 4 nappal már 330% emelkedésen volt túl. Jelenleg viszont elég gyengének néz ki.

Elemzés

A grafikon 4 órás nézetet mutat. Ebből is látható mennyire friss a bevezetés. A piros vízszintes vonal jelöli a legnagyobb forgalmú helyet, ami jelenleg ellenállásként funkcionál.

4 nap alatt 330%ot ment BTC ellenében, ez elég durva. Az ilyenkor szokásos korrekció sem maradt el, ami jelenleg is tart.

Sajnos egy csökkenő háromszöget formáz, ami medvés alakzat. Ebből a formációból már történt is lefelé egy fakeout a zöld szaggatott vonallal jelölt gyenge támaszra.

Majd kísérletet tett egy ismételt kitörésre felfelé, de az eddigi eredmények alapján sikertelenül. Ez az eső háromszög heti nézeten is jelen van.

Mivel a heti nézet egy erősebb várható irányt jelez előre, ezért ez a pici erőtlen kitörési kísérlet valószínúleg teljesen el fog bukni.

Zöld vízszintes vonallal jelöltem a támaszokat lefelé menet. A legalsó zöld vonal az erősebb támasz. De azt semmiképpen se felejtsük el, ez egy 4 órás grafikon!

Rövid idő alatt bukhat el ez a támasz is, bár innen nézve kicsi a valószínűsége. Kékkel felvázoltam egy várható útvonalat az “erős” támasz zónáig. A jelenlegi árfolyamtól ez ~40%-os esést jelez előre.

Ezt a szintet mutatja nagyjából a csökkenő háromszögből történő lefelé való kitörés. Trader szemmel nézve, szerintem jót tenne egy lefelé való visszateszt, mert ez bikásabbá teheti a jelenlegi medvés képet.

Napi nézeten már a legfelső zöld támasz alatt zártunk, amit épp visszatesztel az árfolyam. Ha sikerül a legnagyobb forgalmú zóna fölé kerekedni, és stabilan megmaradni, akkor gyorsan új csúcsokat láthatunk, de erre jelenleg kisebb valószínűséget látok.

Forgalom a töredéke a pár héttel korábbinak, ez is jelzi az érdeklődés hiányát. Jelenleg a 4 órás nézeten, épp csak az átlagot hozza.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

RSI

Semmi különöset nem látni, csökkenő trendet mutat, ahogy az árfolyam is.

Konklúzió

Friss bevezetésű conokkel óvatosan kell bánni, kezdetben mindkét irányban nagy kilengések jellemzőek. Bár kitörhet az árfolyam felfelé is, ettől függetlenül a medvés alakzatokat jobb kerülni.

Ha tetszett az elemzés, nyomj egy lájkot, és iratkozz fel hogy értesülj a jövőbeni elemzésekről, frissítésekről.

Készítette: The-Line

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.