Egy igencsak pontos elemző szerint 25 000 dollárig emelkedhet a bitcoin

-

Miután a bitcoin rövid időre áttörte a 20 000 dolláros értéket, 2017 decemberében lassú hanyatlás vette kezdetét, mellyel 12 hónap alatt 3150 dollárig zuhant a vezető kriptopénz értéke. Ez 80%-os értékvesztést jelent. Egy elemző – akinek kezei közül már pontos árfolyamjóslat is kikerült – most újabb előrejelzéssel állt elő.

Az adatok szerint még nem kapituláltak a kriptopiacok

A hanyatlás megindulása óta azon tűnődnek a befektetők, hogy a bitcoin ismét áttöri-e a 20 000 dollárt, vagy akár új csúcsra emelkedhet-e az értéke.
Egy ismert kereskedő hónapokkal ezelőtt eltalálta, hogy 6000 dolláros szintig süllyedhet a bitcoin értéke. Most úgy gondolja, hogy az új csúcs 2021 elején jöhet létre, vagyis 12-15 hónapon belül.

2021-ben 25 000 dollár: jön az Elliot-hullám

A Dave the Wave névre hallgató népszerű kereskedő nemrég megírta, hogy a bitcoinra rövid távon medve piac vár, de hamarosan ismét beindul a bika hullám, ami 2021 elejére 270%-os emelkedést hozhat, összesen 25 000 dollárig.
Egy ötszörös Elliot-hullámra mutatott rá, ami azt jelzi, hogy a bitcoin az elkövetkezendő hetekben megtalálja az árfolyampadlót, mielőtt 25 000 dollárig menetelne, majd egy korrekció után 100 000 dollárig növekszik az értéke.


Szóval, miért hihetünk neki? Miért is hinnénk egy Twitter-elemzőnek, akinek egy híres japán festmény a profilképe?
Nos, mondjuk azért, mert ő volt az a kereskedő, aki korábban kijelentette, hogy a bitcoin túlértékelt. Ez akkor volt, amikor az árfolyam 10 000 dollár felett járt. Úgy vélte, a bitcoin értéke túllőtt a hosszú távú növekedési szintjén. Hónapokkal ezelőtt megmondta, hogy a bitcoin visszatérhet a 6700 dolláros szintre.
Dave emellett pontosan megjósolta a bitcoin rövidebb távú ármozgásait, így még több hitelt adhatunk annak, hogy legutóbbi kijelentése is egy pontos árfolyamjóslat lehet.

Mások is egyetértenek álláspontjával

Még ha nem is hiszel Dave jóslatának, tudd, hogy a kriptoiparban jelentős két ismert befektetési alapkezelő is egyet ért elemzésével.
Ezek Travis Kling, a Point 72 korábbi, és az Ikigai Asset Management jelenlegi portfóliókezelője, valamint Mike Novogratz a Galaxy Digitaltól.
A híres bitcoinelemzők nemrég interjúban is elmondták, miszerint úgy hiszik, hogy a vezető kriptopénz ismét átlépi a 20 000 dollárt, és új csúcsra tör 2021 elején.
Novogratz októberben Julia Chatterley CNN-műsorának First Move szegmensében elmondta, úgy hiszi, hogy a bitcoin 18 hónapon belül áttöri a 20 000 dollárt. Ez 180%-os áremelkedést jelentene, ha bejönne.
Kling még korábban beszélt arról, hogy 2020 végén vagy 2021 elején (nagyjából 18 hónap múlva) a bitcoin árfolyama ismét áttörheti korábbi csúcsát.

Olvastad már? Mostantól euróért is vásárolható bitcoin a Binance platformján

Forrás: newsbtc.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 150.000 dollárig 2024-ben? Miért mondja a vezető ezt az árjóslatot?

A Bitcoin küzd a visszautasítás után, amely azt követően következett be, hogy az árfolyam 53.000 dollárt tesztelt az árfolyamgrafikonon. Az árfolyam február 20-án 51.774 dollárról néhány...

Digitális aranyláz: Hogyan alakítja át a kriptovaluta a sportfogadási piacot?

Vendégbejegyzés A kriptovaluta, amely egykor még csak egyszerű érdeklődést kapott a technológia rajongóitól, ma már rengeteg különböző iparágban, köztük a sportfogadásban is előszeretettel alkalmazzák. Ez a...

Az Ethereum Alapítvány fontos bejelentést tesz közzé

Az Ethereum Alapítvány kulcsfontosságú bejelentést tett, amely inspirálni fogja a kutatást és fejlesztést a Zero-Knowledge proof-ok és a ZK L2 szabványok területén. A ZK finanszírozás első...

Miért lesz beleszólása az intézményeknek a BTC jövőjébe?

A CryptoQuant adatai szerint február eleje óta megugrott az 1000 és 10.000 Bitcoint (BTC) tartalmazó Unspent Transaction Outputs (UTXOs) száma. A BTC UTXO egy olyan mérőszám,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!