Egy bitcoinbálna kritikával illette a bika árfolyambecsléseket

-

A Joe007 nevű kriptobálna ismert arról, hogy szembemegy a kriptovilág általános bölcsességeivel és gyakran tartogat medve pozíciókat az olyan kereskedelmi platformokon, mint a Bitfinex. Joe007 most kritikával illette a gyakorta felemlegetett árfolyambecsléseket.
Joe007 utoljára akkor jelentkezett a Twitteren, amikor májusban a bitcoin értéke átlépte a 10.000 dollárt, majd két hónapos kihagyás után most megosztotta gondolatait a kriptoszféra legnépszerűbb árfolyambecsléseiről.

Érdemes hozzátenni, hogy a bitcoin árfolyama azóta 9.050 dollárig esett vissza.
Egy felhasználónak válaszolt, aki felhívta a figyelmet egy korábbi, 4chanen indult becslésre, amely pontosan megjósolta a 2019-es árfolyamrobbanást. Erre Joe007 azt felelte, hogy ehelyett a becslés helyett, most „PlanB-ben, piros pöttyökben, fázis átalakulásokban és 288 ezer dolláros bitcoin árfolyamban bízunk.”


2019 júliusáig pontos volt a 4chanen megjelent becslés, pontosan megjósolta a 9200 dolláros árfolyamot.
A jóslat alapján 2019 októberére 16.000 dollárig kellett volna emelkednünk, ám a bitcoin 7.500 dollárig zuhant vissza, majd helyreállt 9.000 dollár körül.
Idén februárra már 29.000 dollár lett volna a becslés alapján az árfolyam, júliusra pedig 56.000 dollárnak.
A CryptoCompare adatai alapján egyik célt sem sikerült elérni, ugyanis a bitcoin már régóta küszködik a 10.000 dolláros árfolyam áttörésével.
Joe007 egy másik Twitter-üzenetben azt írta, hogy a globális derivátumpiac értéke több mint 1 billiárd dollár, vagyis 4000-szer nagyobb, mint a teljes kriptopiac, és felhívta rá a figyelmet, hogy az ilyen összehasonlítások „révén jönnek létre a hamis narratívák.”

Hozzátette:

 „Az ilyen értelmetlen összehasonlítások, mint különböző piacok összértéke a semmiből akar értéket teremteni. Az emberek ránéznek egy narancs pöttyre és azt hiszik »Wow! Ez hatalmas növekedési potenciált jelent!

Joe007 figyelmeztetése alapján a jövőben összeomolhatnak a derivátumpiacok, és az ilyen összehasonlítások „maximum azt mutatják meg, hogy milyen elenyésző a mi kis »kripto« piacunk a globális pénzügyekhez képest.”
Joe007 hozzátette, ha elindul a válság, akkor az a kriptopiacokat sem fogja megkímélni.
Amikor arról kérdezték, hogy hova tenné a pénzét a válság beindulásakor, azt felelte, hogy aranyrudakba és tether USDT-tokenekbe „amíg véget nem ér a likviditási kirázódás.”

Olvastad már? A 6000 dolláros támasz a bitcoin bika piacához vezethet

Forrás: cryptoglobe.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!