Egy befektetési vállalkozás egymillió fontot gyűjtött bitcoinbányási ​​terveihez

-

A londoni székhelyű Clear Leisure befektetési társaság egymillió fontot – azaz kb. 415 millió forintot – gyűjtött össze a kriptovaluta-szektoron belüli terveinek megvalósításához.

Az AIM (Alternatív Befektetési Piac) által jegyzett befektetési társaság hétfőn jelentette be, hogy 1 millió fontot gyűjtött össze bitcoinbányászási célokra – számolt be róla a ShareCast.

A társaság elmondta, hogy a tőkét 100 millió darab 1 pennys részvény elhelyezésével gyűjtötték össze egy egyéni befektető, John Story számára.
A Clear Leisure az új alap segítségével szeretné „felgyorsítani és kiszélesíteni” szerződéseit a felhőbányászati szolgáltatókkal, továbbá ebből fedezné egy olaszországi bitcoin bányászlétesítmény felépítését.
A vállalat azt is közölte, hogy bővíteni kívánja meglévő szerb kriptovaluta-infrastruktúráját, és megnövelné a bányászathoz szükséges hardveres megoldások fejlesztésére szánt összeget.
A cég fontolóra veszi még a megújuló energiaforrásokba történő befektetést – beleértve a szél- és vízerőműveket.
Története során a Clear Leisure portfóliója elsősorban a szabadidős és az ingatlanszektort foglalta magában, befektetési tevékenységük jelentős része pedig Olaszországban zajlott.
A közelmúltban azonban a vállalat stratégiai fókusza a technológiai szektorra helyeződött át, azon belül is blokkláncra és a mesterséges intelligenciára.
A bitcoin bányászati ​​műveletekbe történő befektetés hozzásegítheti a céget, hogy profitáljon a virágzó kriptoiparból.

Mivel a bitcoin bányászási nehézsége nemrégiben rekordszinten járt, a cég erős versenybe készül beszállni többi szereplővel.
A társaság részvényeinek ára a bejelentést követően emelkedett a londoni tőzsdén, hétfőn elérve eddigi rekordárát: 2,82 pennyt.

Olvastad már? Egy kórház 800.000 dolláros bitcoin adományt kapott

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Chainlink jelentős rallyra készül: 150-300%-os árfolyam-emelkedést jósol az elemző

A Chainlink (LINK) ebben az évben kiemelkedően teljesített, lenyűgöző növekedést mutatva a kriptopénz piacon. Bár 40%-kal az 52,70 dolláros történelmi csúcs alatt van, a LINK...

Top 5 kripto milliomos potenciállal 2024-ben: 💼💸

Vendégbejegyzés A piac a 2024-es bikafutástól hangos, a vadászat pedig a vagyonformálást ígérő kriptovalutákra folyik. A hatalmas választékban kulcsfontosságúvá válik a valódi milliomos-teremtési potenciállal rendelkezők pontos meghatározása. A...

Ripple vs SEC: Hogyan befolyásolhatja Biden kormánya az XRP-pert?

James "MetaLawMan" Murphy, a Murphy & McGonigle ügyvédi iroda alapítója és elnöke nemrég elemezte, hogy Joe Biden elnök kormányzati politikai kiigazításai hogyan befolyásolhatják a Ripple...

Most kell megvenni a Bitcoint? A legendás elemző feltárja a MAX profit kulcsfontosságú zónáit

A Bitcoin árfolyamának alakulása sok befektetőt értetlenül hagyott. Ez egy vásárlási lehetőség, vagy az előttünk álló problémák jele? Michaël van de Poppe neves kriptoelemző megosztotta legfrissebb...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!