Egy alvó Ethereum (ETH) tárca több mint 8 év után magához tér

-

Egy alvó Ethereum tárca 8,5 év után életre kel, és 200 ETH-t szabadít fel több mint 500.000 dollár értékben.

A Whale Alert szerint, amely egy nagy kriptopénz tranzakciókat nyomon követő szolgáltatás, ez a korábban bányászott Ethereum cím, amely 200 ETH-t (506.140 dollárnak megfelelő összeg) tartalmazott, aktivitást mutatott, miután több mint nyolc és fél évig aludt.

Egyéb nemrég történt átutalások

Gyakran előfordul, hogy a régóta szunnyadó kriptopénzcímek aktiválása spekulációkat és érdeklődést vált ki a kriptogazdaságban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az ilyen mozgások jellemzően a korai befektetőkhöz kapcsolódnak, akik a kezdeti fázisban bányásztak vagy vásároltak kriptovalutákat, például Ethereumot.

Ennek a címnek a közelmúltbeli aktiválása nem elszigetelt eset. 2023 decemberében egy hasonló, 11.640 ETH-t tartalmazó, bányászat előtti cím 8 év után újra aktiválódott.

Korábban októberében és szeptemberében 2000 ETH-t, illetve 200 ETH-t tartalmazó címeket aktiváltak újra több mint nyolc év inaktivitás után.

Az Ethereum árfolyamának teljesítménye

Ezeknek a szunnyadó címeknek az aktiválása egy olyan időszakban történik, amikor az Ethereum piaci teljesítménye továbbra is ingadozó.

A legfrissebb adatok szerint az Ethereum (ETH) ára 2.515 dolláron áll, ami egy jelentős áresést követően kisebb, 1,2%-os emelkedésnek lehet tanúja.

A kisebb ingadozások ellenére az Ethereum továbbra is jelentős, körülbelül 301,7 milliárd dolláros piaci kapitalizációval rendelkezik, a 24 órás kereskedési volumen pedig 17,9 milliárd dollár körül mozog.


Olvastad már? TradingView, avagy minden, amit a kriptokereskedésről tudni akartál

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!