Az elemzők ezeket az altcoinokat „Solana gyilkosnak” nevezték el 2024-re

-


Prémium


A kriptopiac jelenlegi helyzete jelentős aktivitással és volatilitással jellemezhető időszakról árulkodik.

A Bitcoin (BTC) a közelmúltban 43.000 dollár körül stabilizálódott, egy viharos időszakot követően, amelyet az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet 11 spot ETF jóváhagyása befolyásolt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ennek ellenére a Bitcoin heti csökkenést tapasztalt, ellentétben a legtöbb más kriptopénzzel, például az Ethereummal (ETH), amely kétszámjegyű emelkedést produkált.

Az Ethereum az ETF-jóváhagyások hetében jelentősen felülmúlta a Bitcoint, valószínűleg a saját tőzsdén kereskedett termékeinek várakozása miatt.

Heti szinten több mint 13%-kal nőtt az ETH értéke, 2.500 dollár felett kereskedve. Más kriptovaluták, mint például a Solana (SOL) szintén nyereséget könyvelhettek el.

Ezen a dinamikus piacon bizonyos altcoinokat az elemzők 2024-re potenciális „Solana gyilkosokként” emeltek ki.

Ezek az altcoinok egyre nagyobb figyelmet kapnak innovatív jellemzőik és potenciáljuk miatt, hogy kihívást jelentsenek az olyan befutott játékosoknak, mint a Solana (SOL) a nyereség szempontjából, különösen az idei január folyamán.

ScapesMania: Az előértékesítési potenciál felszabadítása

A ScapesMania egy kriptoprojekt, amely jelenleg előértékesítési fázisban van, és egyedülálló lehetőséget kínál portfóliójának diverzifikálására.

Az előértékesítésben való részvétellel korai előnyre tehet szert a kedvezményes tokenvásárlás révén.

Megtakarítás a tokeneken: Hozzáférhetőség mindenki számára

A projekt előrehaladtával az előértékesítési fordulókon keresztül, amelyek mindegyike csábító kedvezménnyel jár, a jelenlegi szakaszban jelentős, 25%-os kedvezményt kínál a tokenvásárlásra.

Ez az akciós belépési pont vonzó a korai befektetők számára, és potenciálisan jelentős hozamra utal, mivel a tőzsdei bevezetés utáni ár a 0,01 dolláros szintet célozza meg.

A ScapesMania megfizethetőségének köszönhetően elérhetővé válik a kripto rajongók számára különböző költségvetési szinteken.

Nincs szükség hatalmas kötelezettségvállalásokra ahhoz, hogy felfedezd ezt az izgalmas projektet!

solana

Tulajdonságok és jövőkép: Túl a megszokotton

A ScapesMania közelebbi vizsgálata számos lenyűgöző funkciót tár fel.

A ScapesMania támogatásával a támogatók bekapcsolódhatnak egy egyedülálló ökoszisztémába, amely a több milliárd dolláros játékiparban virágzik.

A projekt olyan mechanizmusokat is tartalmaz, amelyek aktívan bevonják és ösztönzik a tulajdonosokat a DAO irányításán keresztül, így a ScapesMania jövőjének alakításába is beleszólhatnak.

A token-tulajdonosok további előnyei közé tartoznak az akár 107%-os extra bónuszok a korai befogadók számára, a token-visszavásárlási és -égetési mechanizmusok, valamint a csábító staking.

A biztonság érdekében a projekt intelligens szerződése vezető biztonsági rangú cégek aprólékos auditján esett át.

A ScapesMania-t díjnyertes csapat erősíti, amely rangos támogatást kapott a blokkláncipar egyik jelentős szereplőjétől.

 

Víziós útiterv és jövőbeli kilátások

A ScapesMania ambiciózus jövőképe kiterjed a főbb tőzsdéken való bevezetésre és a folyamatos fejlesztések iránti elkötelezettségre.

A csapat küldetése egy olyan egyedülálló hiánypótló koncepció felfedezése, amelyet a kriptokereskedők körében még nem fedeztek fel.

Ez a víziós útiterv hozzájárul a kiemelkedő előértékesítési számokhoz – nem csoda, hogy a projekt már több mint 4.358.000 dollárt gyűjtött össze kizárólag a közönség/kereskedők hozzájárulásaiból, és az adománygyűjtés összege naponta 43.000-111.000 dollárral nő.

Így a ScapesMania egy meggyőző lehetőség lehet azok számára, akik meg akarják vetni a lábukat a kripto univerzumban.

Akár tapasztalt kripto rajongó vagy, akár újonnan érkezett, ha most belevágsz a ScapesManiába, az utat kövezhet a tőzsdei bevezetés utáni jelentős nyereséghez.

>>> Csatlakozzon az elővásárláshoz kedvezményesen a hivatalos oldalon <<<

Biztosítson nagyobb nyereséget a ScapesMania jelentős, 10%-os bónuszának megragadásával!

Használja a HZG902 kódot a pénztárnál egy speciális szövegdobozban, hogy még jobb üzletet kössön egy olyan kriptopénzre, amely az egész kripto közösség irigységére válhat.

Cselekedj gyorsan – az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Aptos (APT): Token feloldás és piaci dinamika

Az Aptos (APT) több mint 24 millió token feloldására készül, ami a forgalomban lévő készletének több mint 8%-át teszi ki.

Ez az esemény azért jelentős, mert jelentős számú eszközt vezet be a piacra.

A feloldás magában foglalja az alapvető támogatók, a befektetők, a közösség és az alapítvány tokenjeit.

Az Aptos (APT) jelenleg több mint 308 millió darab keringő készlettel és körülbelül 2,8 milliárd dolláros piaci kapitalizációval rendelkezik.

Az Aptos (APT) kereskedési értéke ingadozott. A január 3-i mintegy 11,6%-os csökkenés után január 4-én több mint 13%-os nyereséggel tért vissza.

Azonban nehezen tudta megtartani ezeket a nyereségeket, és a következő napokban egymást követő veszteségeket szenvedett el.

A token árfolyama gyengülő bikás tendenciát mutatott. Az Aptos (APT) közelgő feloldási eseménye kérdéseket vet fel a piacra gyakorolt hatásával kapcsolatban.

Sei (SEI): Erős piaci jelenlét kialakítása

A Sei (SEI) 2023 augusztusi debütálása óta figyelemre méltó, több mint 1500%-os emelkedést produkált.

Hat hónap alatt a piaci kapitalizáció alapján az 50 legnagyobb kriptovaluta közé került.

A Sei (SEI) egy kriptopénz-kereskedelemre tervezett, ágazatspecifikus Layer One (L1) blokklánc, amely olyan funkciókkal büszkélkedhet, mint az egyedi megbízásegyeztető rendszer és a frontrunning védelem.

A Sei (SEI), a Sei blokklánc natív tokenje a proof-of-stake modellt követi, 10 milliárd token teljes készletével.

A jelenlegi forgalomban lévő készlete 2,3 milliárd token. A SEI piaci kapitalizációja 2024. január 10-én 1,55 milliárd dollárt tesz ki.

A Sei (SEI) árfolyamának megugrása olyan tényezőknek tulajdonítható, mint a v2-es frissítés, amely magában foglalja az Ethereum Virtual Machine (EVM) intelligens szerződés támogatását, valamint a SEIYAN, a Sei alapú memecoin népszerűsége.

Bár a Sei potenciállal rendelkezik a DEX kereskedési területen, a jövője attól függ, hogy megőrzi-e innovatív előnyét, és több felhasználót és fejlesztőt vonz-e magához.

Arbitrum (ARB): A Layer 2 forradalom éllovasa

Az Ethereumon alapuló Layer 2 hálózat, az Arbitrum (ARB) robusztus teljesítményt mutat, a kereskedési volumen és az értékeltség jelentős emelkedésével.

Decentralizált tőzsdei (DEX) forgalma meghaladta más blokkláncokét, és rövid időre megelőzte az Ethereum főhálózatát.

Az Arbitrum (ARB) költséghatékony tranzakciós díjai és a nagy tranzakciós sebesség hozzájárulnak növekvő népszerűségéhez.

Az Arbitrum natív tokenje, az Arbitrum (ARB) több mint 20%-os növekedést ért el idén, megelőzve a főbb kriptovalutákat.

A szélesebb kriptopiaci visszaesés következtében azonban körülbelül 10%-os csökkenéssel szembesült, 2,13 dollárra.

Az Arbitrum (ARB) virágzó DeFi ökoszisztémája és az alacsony tranzakciós díjak kedvezően pozícionálják a jövőbeli növekedésre.

Sikere azonban a Layer 2 területen való versenyelőnyének fenntartásán és a szélesebb piaci trendek navigálásán múlik.

A platformnak a felhasználók vonzására és megtartására való képessége kulcsfontosságú lesz a fenntartható növekedés és az árstabilitás szempontjából.

Következtetés

Számos altcoin van, amely 2024-ben kihívást jelenthet a Solana (SOL) számára.

Növekedési pályájuk lenyűgöző, és úgy tűnik, készen állnak a nyereségre, függetlenül attól, hogy a piac merre fog haladni.

A ScapesMania, az innovatív játék ökoszisztéma, az egyik legígéretesebb projekt lehet összességében a nagyszerű előértékesítésével és erős közösségi média követésével.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

A DTX Exchange, az Injective és a Fetch AI a piac élére áll, és bikás technikai adatokat mutatnak

Vendégbejegyzés Az AI-piac iránti növekvő optimizmussal számos vezető kriptopénz visszapattant a kulcsfontosságú árszintekre, és bikaerős növekedés előtt áll. Az AI-szektor vezető erősödői közé tartozik a Fetch.ai...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!