A Nugget News ügyvezetője, Alex Saunders úgy véli, a húszezres rekordot akár heteken belül megdöntheti a BTC, az ETH viszont lehet, hogy csak jövőre haladja meg a rekordját.

A többi árfolyamjóslata viszont inkább konzervatívabbnak mondható, a 100000 dollárt öt éven belül, az 1 millió dollárt pedig 2035-re tippeli.

Tovább bővült Magyarország legnagyobb Bitcoin ATM hálózata. 3 új helyszínen; Székesfehérváron, Tatabányán és a Csepel Plázában. Részletekért kattints ide!

A piaci elemző Michael van de Poppe beszélgetett Saunderssel, és arra jutottak, a mostani körülmények ideálisak az új rekordok megalapozásához.

1 millió árfolyam 2035-re?

„Két forgatókönyv is lehetséges, vagy gyors mozgásokkal elérjük az eddigi rekordot, akár pár héten belül, vagy még jó ideig ezekben a zónákban maradunk, és jövőre kezdődik az emelkedés.”

Saunders szerint a 18400 dolláros mostani csúcs egy széles ellenállási zóna tetején van, amely 17700-nál kezdődik már. Ráadásul az emelkedések nagyon gyorsak, heti szinten sem ritka a 15%-os ugrás.

Emiatt viszont nem lehetetlen a hat vagy a hét számjegyű árfolyam sem. Ehhez viszont az adopciónak és a friss befektetői pénzeknek olyan kombinációja kell, amely jelen pillanatban nincs meg.

„Őszintén hiszem, hogy öt éven belül elérheti a százezret az árfolyam, és akkor fel fog merülni a kérdés a kormányok részéről, hogy próbáljuk meg leállítani? Vagy inkább szabályozzuk, és kezdjük el használni mi is? Ha pedig elkezdik használni, és elkezdi felszívni a pénzt a rendszer, akár tartalékvaluta is lehet. Simán elérheti az egymilliót is az ár, nem tudom, talán 15 éven belül.”

Ezek a becslések a népszerűbb jóslatokkal összehasonlítva ténylegesen visszafogottnak tekinthetők. Az S2F modell például, amely a kibocsátási ütemen alapul, már a jövő évre 100 ezer dolláros árszintet jelez előre.

Saunders véleménye a magas árfolyammal összefüggő szabályozói aktivitásról egybecseng a veterán befektető, Ray Dalio nézeteivel is, aki szintén a héten tett nagy kijelentéseket a bitcoinnal kapcsolatban.

Nem tudod hová rakni a pénzed, de azt sem akarod, hogy a párnád alatt inflálódjon el? Regisztrálj az INLOCK közösségi kölcsönplatformra promóciós linkünkön keresztül, és zsebeld be a megtakarításaid után járó jutalmat minden héten!

Az ethereum is emelkedni fog?

A második legnagyobb kriptopénz esetében a prognózisok még jobbak. Saunders szerint akár már egy éven belül új csúcsot érhet el az ETH árfolyama. A mostani szintet figyelembe véve ehhez nagyjából 200%-os emelkedés lenne szükséges.

Az ether egyelőre nem tudta lemásolni a bitcoin idei teljesítményét, annak ellenére, hogy az ETH2.0 komoly várakozásokat generál. A hozzá kapcsolódó ütemterv alapján a hálózat teljes mértékben át fog alakulni.

Van de Poppe is egyetért abban, hogy az ETH jövője fényes, és a következő bullrun során komoly ellenállásra csak az előző csúcs értékén számíthatunk.

A Twitteren azt írta a követőinek, hogy „az ETH következő csúcsa valószínűleg valahol 10 és 20 ezer dollár között lesz”.

Olvastad már? Delegálj magyarul – ismerd meg a hazai AdaStarNode Cardano-poolt

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂

 


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.