Dubajban is lehet ingatlant venni kriptóval

-

A dubaji székhelyű DAMAC Properties egyik vezetője szerint az ingatlanfejlesztő cégnek az év eleje óta már sikerült 50 millió dollár értékű ingatlanügyletet kötnie kriptovalutákon keresztül.
A vezető szerint azonban kihívásokkal kell szembenézniük, hogy meggyőzze az idősebb generációs döntéshozókat a metaverzum, az NFT-k és a kriptovaluták létjogosultságáról.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A cég vezetője egy interjú során elmondta, hogy azzal, hogy a DAMAC akár bitcoint, akár ethert fogad el fizetőeszközként, megmutatta, hogy vállalatuk milyen messzire hajlandó elmenni annak érdekében, hogy „a legfejlettebb technológiai megoldások előnyeit élvezhesse”.
Amikor az ingatlanügyletek megkötéséhez használt fizetési mechanizmusról kérdezték, a COO elmondta, hogy egy megbízható közvetítőt választottak a tranzakciók megkönnyítésére.

„A fizetési folyamat egy megbízható, az Abu Dhabi Global Market által jóváhagyott pénzügyi közvetítőn, a „Heaven” vállalaton keresztül történik, ahol az ügyfél bitcoinban vagy etherben fizeti ki az ingatlan értékét, mivel ezek a biztonság és a bizalom szempontjából a legtöbbet forgalmazott digitális valuták közé tartoznak, majd a pénzügyi közvetítő átutalja az összeget a digitális pénztárcánkba dirhamban vagy dollárban.”

Sajwani hozzátette, hogy azáltal, hogy cége megbízható pénzügyi közvetítőt alkalmaz, a DAMAC Properties ki tudja küszöbölni az árfolyam-ingadozás kockázatát.
Egy másik jelentés a DAMAC Properties által használt szabályozott közvetítőt a Havyn digitális eszközváltóként azonosította.

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

A metaverzumhoz való hozzáférés akadályai

Eközben ugyanebben az interjúban a COO beszélt azokról a kihívásokról vagy akadályokról, amelyekkel cége a metaverzumhoz való hozzáférés során szembesül.
Sajwani szerint a feltörekvő technológiák támogatóinak egyik akadálya többek között az, hogy „meggyőzzék a döntéshozók régi generációját, hogy gyors és proaktív lépéseket tegyenek, hogy beruházzanak ebbe az új és ismeretlen világba”.
Továbbá, mivel a metaverzum, az NFT-k és a kriptovaluták még mindig meglehetősen újak, a leendő felhasználóknak először meg kell ismerkedniük ezekkel.
A COO szerint ez azt jelenti, hogy a döntéshozóknak alapos felmérést vagy kutatást kell végezniük, mielőtt elkezdenének befektetni.

Olvastad már? A Binance Labs 500 millió dollárt fektet be web3 startupokba

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin technikai elemzés 06.07.

Prémium Bitcoin  Az Egyesült Államok továbbra is szabályozási nyomást gyakorol a kriptovalutákra, és a Binance tőzsde ismét a figyelem középpontjába került. Egy korábbi, márciusi CFTC-bejelentés után az amerikai...

A SEC főnöke: „Nincs szükségünk több digitális valutára”

A CNBC-nek adott keddi interjújában Gary Gensler, az amerikai értékpapír és tőzsdefelügyelet (SEC) elnöke határozottan kifejtette álláspontját a digitális valutákkal kapcsolatban: "Nincs szükségünk több digitális...

Litecoin technikai elemzés 06.06

Prémium Litecoin Bár a legutóbbi amerikai SEC-bejelentés hasonlít a korábbi CFTC-bejelentéshez, az LTC-t nem említik értékpapírként. Ugyanakkor a MATIC, a SOL, az ADA és mások értékpapírként lettek kiemelve. Az...

Az ADA 7%-kal esik vissza a Binance-per miatt

A Cardano (ADA) tulajdonosok nem gondolták volna, hogy az elmúlt 24 órában 7,64%-ot zuhannak, amikor a token viszonylag jó szezont futott. Az amerikai tőzsdefelügyeletnek (SEC)...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!