Donald Trump Ethereum-tárcájában majdnem 3 millió dollárnyi kriptó van

-

Az USA korábbi elnöke a legutóbbi vagyonnyilatkozatában úgy fogalmazott, hogy 250 és 500 ezer dollár közötti összeget tart a tárcájában, ez viszont azóta jelentős mértékben megnőtt.

A legújabb vagyonnyilatkozata alapján már 2,8 millió dollárnyi kriptoeszköz található a személyes Ethereum-tárcájában.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A nyilatkozat nem Trumptól származik, hanem a politikusokat figyelő, Citizens for Responsibility and Ethics in Washington nevű szervezettől, amely augusztus 14-én osztotta meg a vizsgálatai eredményét.

Trump közel 4,8 millió dollárnyi jogdíjat kapott a különböző NFT-projektektől, amelyek az ő képét használják fel.

Az összes, kriptóhoz kötődő bevétele pedig eléri a 7,6 millió dolláros értéket. Ez jelentős mértékben hozzájárulhatott, hogy az áprilisi, félmillió dollárnál kevesebbet érő kriptokészlete ekkorára nőjön.

Trump hivatalosan is bejelentette az indulását a 2024-es amerikai elnökválasztáson, hogy leváltsa a jelenleg hatalmon lévő Bident, aki 2020-ban szerezte meg az USA elnöki székét.

Az új pénzügyi jelentés sokak szerint most azért nem kapott akkora hírverést, mert Trump kritikusai ismét kiharcolták, hogy eljárás induljon az ex-elnök ellen, ennek keretein belül pedig azzal gyanúsítják, hogy a támogatóival együtt vitatta a 2020-as választás eredményeit.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Trump korábban nem rejtette véka alá a szkepticizmusát a kriptopénzek iránt, és elmondása alapján úgy hiszi, vagy akkoriban úgy hitte, hogy ezek a pénzeszközök nem számítanak igazi pénznek, és bármikor nagy bajt okozhatnak a birtokosaiknak.

A bitcoint kifejezetten meg is nevezte, mert szerinte csalásnak tűnik, és amelyet nem szeret, mert vetélytársat jelent a dollárnak.

Olvastad már? Hogyan formálhatja a blokklánc a jövőnket?

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Paxos megkapta az engedélyt a stablecoinok kibocsátására Abu-Dzabiban

A Paxos kripto cég két elvi jóváhagyást kapott a Financial Services Regulatory Authority-tól az Abu-Dhabi Global Market-en. A vállalat szerdán közzétett sajtóközleményében közölte, hogy az engedélyek...

A Bitcoin tőzsdei kínálata 2017 decembere óta a legalacsonyabb szintre csökken

A Bitcoin-tulajdonosok egyre inkább az önmegőrzés mellett teszik le a voksukat, miközben a kriptopénz-tőzsdékbe vetett bizalom egyre csökken. A Bitcoin a mai nap folyamán rövid időre...

Beperelték Cristiano Ronaldo-t a Binance népszerűsítéséért

A futball szupersztár Cristiano Ronaldo egy nem tervezett csoportos perrel néz szembe, amiért a Binance kriptotőzsdét népszerűsíti. A november 27-én az Egyesült Államok egyik floridai kerületi...

Binance coin (BNB) technikai elemzés 11.29.

Prémium Binance coin (BNB) BNB ár csökken 250 dollár alatt - Hogyan lehet visszaállítani, ha egyáltalán sikerül. A Binance coin (BNB) árfolyama jelentősen csökkent a múlt héten, ami...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!