Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 03.19.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Dogwifhat (WIF)

A népszerű mém érme a Dogwifhat (WIF) 32%-os csökkenést jegyzett a 3,28 dolláros helyi csúcs elérése óta. A Bitcoin (BTC) ára is lejjebb száguldott az elmúlt 24 órában.

A BTC 5,9%-ot veszített ebben az időszakban a megjelenési idő alatt, és további veszteségek következhetnek a hét folyamán.

A WIF bikák abban reménykednének, hogy meg tudják védeni a 2 dolláros támaszszintet.

A momentum és a hangulat azonban nem az ő oldalukon állt. Vajon látni fogjuk, hogy a mémcoin egy csökkenő tendenciát hoz létre?

A WIF fenntartja bikás piaci struktúráját, a 2,049 dolláros swing-alacsony szint a felfelé ívelő trend magasabb mélypontja.

A Fibonacci retracement szintek azt mutatták, hogy a WIF újra tesztelte a 78,6%-os retracement szintet 2,17 dollárnál, hogy kialakuljon ez a swing low.

A 2,05 dollár alatti mozgás a 4 órás grafikonon medvésen fordítaná meg a piaci struktúrát.

Az RSI már a semleges 50 alatt volt, ami azt jelzi, hogy a medvés lendület erősödik. Az OBV is lefelé tendált az elmúlt két napban.

Elképzelhető volt, hogy újabb pattanást látunk a 2 dolláros támaszterületről. Ha mégis, akkor is kérdéses volt a vevők ereje rövid távon.

Ha a struktúra medvés irányba fordulna, a 2 és 2,4 dollár kulcsfontosságú ellenállási szintekké válnának.

Az Open Interest az elmúlt 48 órában 364 millió dollárról 227 millió dollárra csökkent.

Ez a hatalmas visszaesés 32%-os áreséssel párhuzamosan következett be. Ez azt mutatja, hogy a spekulánsokat medvés hangulat kerítette hatalmába.

Miközben a határidős piacon a kereskedők nem voltak hajlandóak hosszútávra menni, a spot piacon a résztvevők nem voltak hajlandóak eladni a WIF-et.

A spot CVD az elmúlt órákban kisebb csökkenést mutatott, de a március 17-i emelkedő tendenciát megtartotta.

Ez növelte a WIF bikák esélyét arra, hogy a 2 dolláros támaszhoz tartsák magukat – feltéve, hogy a Bitcoin stabilizálódni tud.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Mik azok az oszcillátorok a technikai elemzésekben?

A bitcoin kereskedésben a technikai elemzés fontos szerepet játszik, és az oszcillátorok kulcsfontosságú eszközök ebben a folyamatban.  Az évtizedek során kifejlesztett oszcillátorok segítenek az ármozgások és...

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!