Dogecoin technikai elemzés 04.30.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Dogecoin

A legfrissebb Dogecoin árfolyam elemzés azt tárja fel, hogy a kriptopénz egy sikeres bikás vezetés után korrekciót hajt végre.

Ma a medvék vannak érvényben, mivel enyhe árcsökkenés figyelhető meg. Jelen pillanatban az árfolyam 0,0814 dollárra esett, de a lemaradás csekély.

Ugyanis a medvék előző heti folyamatos jelenléte ellenére az árfolyam trendvonala az enyhe emelkedés ellenére felfelé mutat. Tegnap az árfolyam jelentősen emelkedett, de ma a trend az eladók javára mutat, ami medvés jel.

Tekintettel arra, hogy az ár 0,0841 dollárra esett, a napos Dogecoin árelemzés az ismét felerősödő eladási nyomás jeleit mutatja.

Az ármozgás az előző héten felfelé irányuló mintázatot mutatott, de a mai csökkenés a medvéknek kedvez. Fennáll a lehetősége annak, hogy a bikák a közeljövőben megfordítják az irányt.

A korábbi emelkedésnek köszönhetően a mozgóátlag (MA) értéke jelenleg 0,0800 dollárnál magasabbra mutat.

A coin még mindig nincs veszteségben, ha az elmúlt 24 órában megfigyeljük, és az elmúlt héten 1,63 százalékos nyereséget mutat.

A magas volatilitás arra utal, hogy hamarosan megvalósítható lehet az árfolyam visszapattanása.

A Bollinger-sáv értékei megváltoztak, a felső érték most a legerősebb ellenállást jelzi 0,0935 dollárnál, az alsó érték pedig a legerősebb támaszt 0,0743 dollárnál.

A napos árfolyamgrafikonon a Relatív Erősség Index (RSI) értéke 48-as, ami meglehetősen semleges, és a görbe is enyhén lefelé mutat, ami a piaci eladási aktivitásra utal.

Mivel az árfolyam a nap folyamán enyhén csökkent 0,0814 dollárra, a Dogecoin árelemzése jelenleg a medvék javára szól, de nagy a valószínűsége annak, hogy a bikák átveszik az irányítást a következő órákban.

dogecoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!