Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 08.01.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Dogecoin (DOGE)

A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) levált az általános piaci irányról. Míg a piac többi része a gyenge Bitcoin (BTC) közegében eladási nyomást tartott fenn, addig a DOGE és a SHIB lenyűgöző nyereséget könyvelhetett el az elmúlt napokban.

Különösen a DOGE tartotta a június közepe óta tartó fellendülését, több mint 40%-os nyereséget könyvelve el, miután 0,053 dollárról 0,079 dollárra emelkedett.

A memecoin azonban még két további akadályba ütközött, mielőtt elérte volna a 0,1 dolláros szintet.

A dogecoin májusban és júniusban veszteségeket szenvedett el a megnövekedett szabályozási és makrogazdasági bizonytalanság közepette.

A májusi/júniusi veszteségek azonban visszafordultak, miután a DOGE újra tesztelte a májusi 0,082 dolláros csúcsot.

Emellett az árfolyam a napi grafikonon a 0,0724 – 0,0763 dollár (szürke) közötti kritikus árreakciós zóna fölé emelkedett, ami megerősítette a bikás ármozgást.

Az árzóna a második negyedévben kulcsfontosságú támasz volt, de májusban ellenállássá változott. Július 25-én azonban támaszra fordult, megerősítve a bikák befolyását.

A korábbi májusi tartományi csúcs (0,082 dollár) és a medvés rendelési blokk (OB) 0,0897 – 0,0950 dollár (piros) azonban döntő fontosságú blokk.

A bikáknak el kell törölniük ezeket, hogy megerősítsék az extra bikás szándékot a 0,1 dollár átlépésére és a 2023-as csúcsok újbóli tesztelésére.

Tekintettel az árreakciós zóna és a trendvonal-támogatás összefolyására, a terület (0,073 dollár) alatti bármilyen áttörés csorbítja a bikás előítéletet.

A közvetlen alsó támasz a 0,070 dollár lesz, ha az ármozgás áttöri az összefolyási területet.

A masszív vásárlási nyomás ellenére, amelyet a cikk írásakor 57-es értéken lévő Relatív Erősség Index mutat, a tőkebeáramlás stagnál, amint azt a Chaikin Money Flow mutatja, amely a nulla jel közelében ingadozik.

dogecoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!