Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 04.20.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Dogecoin (DOGE)

A Dogecoin (DOGE) árfolyama mindent összevetve bikásan kereskedik, és az emelkedő trendvonal mentén konszolidálódik, annak ellenére, hogy az egész piacon megfigyelhető visszafogott felfelé irányuló lendület ellenére.

Közben a bitcoinosok és általában a kriptovaluta-rajongók továbbra is ünneplik a negyedik Bitcoin-feleződést, és ez jót jelenthet a Dogecoin számára a DOGE-nap kezdetén.

A Bitcoin feleződésével egy napon, április 20-án a DOGE közösség a Dogecoin Napot ünnepli, amely egy közösségi média kampány és mozgalom, amelynek célja a figyelemfelkeltés és a Dogecoin értékének növelése.

A Dogecoin 2013-ban jött létre a Shiba Inu kutyát ábrázoló népszerű „Doge” mém alapján, és azóta erős közösségi követőkre tett szert.

A 12 órás időkereten a Dogecoin árfolyama jóval a felszálló trendvonal felett tartja magát, amely lefelé irányuló támaszt nyújt, és amelyet a 200 napos egyszerű mozgóátlag (SMA) is megerősít.

A Relative Strength Index (RSI) a jelzővonal sárga sávja fölé lépett, ami egy bikás kereszteződés, ami vételi jelként értelmezhető.

Ugyanilyen kereszteződés látható a Moving Average Convergence Divergence (MACD) esetében is, amely a jelzővonal narancssárga sávja fölé lépett.

Ha a DOGE bikák figyelembe veszik a vételi jelzést, a Dogecoin árfolyama felfeé tolódhat, hogy a 100 napos egyszerű mozgóátlag (SMA) miatt 0,1718 dollárnál lévő ellenállással szembesüljön.

Amennyiben ez a mozgóátlag nem tud ellenállásként kitartani, a mémérmék bitcoinja áttörhet rajta, hogy szembekerüljön az 50 napos SMA-val 0,1830 dollárnál.

Egy erősen bikás esetben a nyereségek hatására a Dogecoin árfolyama a 0,2000 dolláros pszichológiai szintet jelölheti meg, ami közel 33%-kal a jelenlegi szintek felett van.

A 12 órás időkeretben a 0,2000 dolláros pszichológiai szint feletti áttörés és zárás a Dogecoin árát irányító felszálló éket semmisítené meg.

Ha azonban nem sikerül áttörni a 0,2000 dolláros blokádot, a Dogecoin ára elutasítással szembesülhet, amely akár a felszálló trendvonal által kínált támasz alá is eshet.

Szörnyű esetben a DOGE árfolyam a 200 napos SMA alá csúszhat a 0,1278 dollárnál, hogy tesztelje a piaci tartomány alját a 0,1000 dolláros pszichológiai szinten.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Solana (SOL) A kriptopiacokon a negyedév izgalmas zárása felé tartanak, mivel a volatilitás csökkent. A bikák visszafogták magukat a szükséges vásárlási nyomás felhalmozásától, aminek köszönhetően a tokenek...

Olaszország fokozza a kritpopiaci ellenőrző képességét a MiCA rendelet miatt

Olaszország a kriptopiacok felügyeletének fokozását tervezi az Európai Unió kriptopiaci eszközök piacaira vonatkozó szabályozási keretének (MiCA) való megfelelés részeként. Az új szabályozás értelmében Olaszország fokozza a...

Venni vagy eladni az XRP-t? Az Arbitrum árcsökkenése miatt a tulajdonosok elővásárlási lázba jönnek!

Vendégbejegyzés Eddig hosszú év volt a kripto befektetők számára. A Bitcoin megfeleződésével és a kriptovilág nagy érméit övező egyéb drámákkal együtt a tulajdonosoknak alkalmazkodniuk kellett, vagy...

Újabb jogi eljárással néz szembe a Ripple Labs a CEO „félrevezető kijelentései” miatt

Az Egyesült Államok szövetségi bíróságának bírája zöld utat adott a Ripple Labs ellen indított polgári értékpapír-pernek, elutasítva a vállalat gyorsított eljárásra vonatkozó ajánlatát. A perben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!