Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 03.01.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Dogecoin (DOGE)

Az elmúlt hét napban a Dogecoin (DOGE) értéke 44,15%-kal nőtt. Ez az elképesztő teljesítmény vitát váltott ki a DOGE birtoklása körül ebben a bikapiacon.

A piaci tőkeértéke például elérte a 17,5 milliárd dollárt. Emellett az érme körüli Open Interest meghaladta az 1 milliárd dollárt.

A Open Interest megugrása azt jelenti, hogy a kereskedők aktívan nyitottak pozíciókat, hogy kihasználják az ármozgásokat.

A DOGE árfolyama azonban az elmúlt 24 órában csökkent, ami azt jelzi, hogy a Open Interest nem biztos, hogy képes lesz további emelkedést táplálni.

Egy nemrégiben megjelent írásban kifejtették, hogy a DOGE árfolyamának emelkedése nem a megnövekedett kereslet miatt következett be.

Helyette a coin a Bitcoin (BTC) által vezetett szélesebb piaci ugrást követte.

A társadalmi dominancia növekedése azonban azt jelenti, hogy ez a helyzet megváltozhat. ha a dominancia tovább emelkedik, a DOGE iránti kereslet növekedhet, mivel a piaci szereplők érzelmeiket tettekre válthatják.

Ha ez így lesz, a Dogecoins ára újra tesztelheti a 0,13 dollárt, vagy még feljebb emelkedhet.

A technikai kilátások szerint a DOGE 4 órás grafikonja azt mutatta, hogy úgy tűnik, hogy néhány tulajdonos nyereséget vesz fel. Ennek oka, hogy a Accumulation/Distribution (A/D) vonal csökkent.

Az ilyen csökkenés azt jelenti, hogy az elmúlt 24 órában több volt a szétosztás, mint a vásárlás.

Ha az A/D vonal tovább csökken, a DOGE árfolyama is követheti. Ha az értékesítési nyomás arra kényszeríti a DOGE-t, hogy 0,10 dollárra essen, a Supertrend indikátor azt mutatta, hogy itt lehet az ideje újra vásárolni.

A 0,10 dollárról való visszapattanás az érmét 0,14 dollár közelébe juttathatja.

Ellenőriztem a Dogecoin volumenét. Február 29-én a volumen megközelítette a 6 milliárdot, ami a DOGE iránti növekvő keresletet jelzi.

A volumen azonban a cikk megjelenésének idejére csökkent.

A volumen és az árfolyam csökkenése arra utal, hogy a csökkenő trend gyengülhet, és az árfolyam megpattanhat.

Ezenkívül a súlyozott hangulat 5,58-ra nőtt – a legmagasabb szintre, amit idén elért. Ez az emelkedés azt jelzi, hogy a Dogecoin körüli vita nagy része bikás volt.

Ha így marad, akkor csak idő kérdése, hogy az érme fefelé mozduljon. Ugyanakkor nem biztos, hogy a DOGE a többi mémcoint felülmúlná a jövőben, de van rá lehetőség.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nigéria – Vajon a SEC új kripto szabályok lehetnek egy tervezet az Egyesült Államokban

A kriptopénzek elfogadása világszerte növekszik, és a Triple.A friss adatai megerősítik ezt a tendenciát. Tény, hogy 2024-re a becslések szerint a világ lakosságának 6,8%-a rendelkezik...

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!