Defi híddal erősít a Dash

-

A StakeHound platformmal kötött üzleti megállapodás lehetővé teszi a Dash-tulajdonosok számára, hogy kamatozási jutalmakhoz jussanak, és ezzel együtt a defiszolgáltatásokhoz is hozzáférjenek.

A Dash (DASH) tulajdonosok hamarosan több decentralizált pénzügyi, vagyis defi szolgáltatást is elérhetnek a StakeHound segítségével.

Az októbern 19-ei bejelentés szerint a StakeHoundra utalt vagyonokkal további jutalmakhoz lehet jutni a Dash mestercsomópont-hálózatán keresztül.
A defipiacokhoz való hozzáféréshez a Dash-tulajdonosoknak a StakeHoundra kell utalniuk Dash tokenjeiket, majd azonnali hozzáféréshez jutnak a defipiacokhoz egy becsomagolt stakedDash nevű ERC-20 tokenen keresztül.
A stakedDash tokeneket olyan oldalakon lehet használni, mint a UniSwap, Aave, Curve és egyéb oldalak, amelyek az Ethereum vagy Radix hálózatán futnak. Ezt követően bármikor vissza lehet sima Dash tokenné alakítani őket.
Mindeközben a StakeHoundnál tárolt Dash tokenek kamatozni kezdenek, melyeket a felhasználók stakedDash formájában kaphatnak.
Ez lehetővé teszi a Dash-tulajdonosok számára, hogy kihasználják a kamatozás előnyeit, anélkül, hogy meglenne az 1000 Dashük egy saját csomópont futtatásához. A StakeHoundon keresztüli kamatozáshoz mindössze 1 Dash kell, amely a cikk írásakor 66,97 dollárt jelent.
Mark Mason, a Dash marketingigazgatója szerint ezzel nem csupán a Dash-felhasználók kaptak hozzáférést a defihez, hanem a defifelhasználók is a Dashhez.

Mason elmondta, hogy mindez „további hozzáférést ad a defihez, de még fontosabb, hogy egy lehetséges kiszállási pontot ad a defifelhasználók számára, akik könnyedén ki szeretnének szállni a decentralizált pénzügyi ökoszisztémából.
Ez lehetővé teszi a defifelhasználók számára, hogy Dash tokenekre váltsák vagyonukat, így a való világban is elkölthessék azt.”
Albert Castellana, a StakeHound alapítója és vezérigazgatója elmondta, hogy egy integrált defiszolgáltatást szeretne indítani a hamarosan megjelenő Dash platformra.
Ez a fejlesztés lehetővé tenné, hogy egy decentralizált felhőszolgáltatást építsenek a hálózaton.

Olvastad már? A Ripple CTO-ja 40.000 ethert adott el 1 dolláros árfolyamon

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

A kriptobálna, aki most vásárolt több millió GME token most ezeket az altcoinokat figyeli a maximális nyereségért

Vendégbejegyzés Egy kriptobálna, aki a címlapokra került egy hatalmas GME token vásárlással, most az ígéretes altcoinok felé fordítja figyelmét. A 2024-es bikafutás teljes lendületben van, ennek...

Litecoin (LTC) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Litecoin (LTC) Az LTC márciusi árfolyammozgása erőteljes emelkedést mutatott, ami megkönnyebbülést jelentett a befektetőknek. Áprilisban azonban a bikák elvesztették a lendületüket, aminek következtében az árfolyam elvesztette az...

Toncoin (TON) árfolyam elemkedés 06.14.

Prémium Toncoin (TON) A Bitcoin árfolyamának csökkenése mellett, ami az altcoinok szektorának visszaeséséhez vezetett, bizonyos nagy teljesítményt nyújtók emelkednek az árral szemben. Ilyen teljesítményt nyújt a Toncoin (TON),...

A MicroStrategy bejelentette a 650 millió dolláros értékpapír visszaváltását

A MicroStrategy Incorporated a mai napon sajtóközleményben jelentette be, hogy teljes mértékben vissza kívánja váltani a 2025-ben esedékes, 650 millió dollár értékű, 0,750%-os, átváltható, elsőbbségi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!