DEFI-ben erősít a Hedera Hashgraph (HBAR)

-

A Hedera Hashgraph jelentős lépéseket tett a DeFi szektorban, a Messari nemrégiben kiadott jelentése szerint.

Az elhúzódó kriptotél ellenére a Hedera DeFi területén elért fejlesztései sértetlenek maradtak.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Nevezetesen, a Hedera hálózaton lezárt teljes érték (TVL) segített a HBAR ökoszisztémájának növekedését regisztrálni.

Hedera Hashgraph

Forrás: defillama.com

A növekedés egyik mozgatórugója a harmadik negyedévben elindított SaucerSwap iránti növekvő érdeklődés volt, amely gyorsan több mint 10 millió dollárnyi TVL-t halmozott fel, javítva a hálózati szolgáltatások teljesítményét. A negyedik negyedévben a SaucerSwap új csúcsot ért el, 22 millió dolláros TVL-t.

A SaucerSwap mellett az új DEX-ek, a HeliSwap és a Bubbleswap is hozzájárultak a Hedera növekedéséhez.

Ezek a DEX-ek a negyedik negyedévben indultak, és együttesen közel 10 millió dollár TVL-t halmoztak fel.

A negyedik negyedév végére a Hedera TVL-je 23 millió dollár volt. Ez a figyelemre méltó növekedés a teljes lezárt értékben nagyon lenyűgöző.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Különösen annak fényében, hogy a Hedera DeFi ökoszisztémája csak nemrég, 2022 második negyedévében jött létre.

Egy másik tényező, amely a HBAR ökoszisztémájába terelte a felhasználókat, a Hedera Consensus Service volt, amely lehetővé teszi az események ellenőrizhető időbélyegzését és sorrendbe állítását mind a Web2, mind a Web3 alkalmazások számára.

A felhasználók üzeneteket küldenek a Hedera-hálózatba, ahol azokat a Hashgraph algoritmus segítségével időbélyegzik és rendezik.

A negyedik negyedévben a Consensus Service jelentős növekedést ért el: a napi aktív felhasználók száma 23-szorosára, 37-ről 855-re nőtt, új csúcsot ért el, és a tranzakciók száma 50 millióról 100 millióra, azaz a duplájára nőtt.

Ez a megugró használat a tétgyűjtés bevezetésének volt köszönhető.

 

Forrás: messari.io

A HBAR állapota

A Hedera ökoszisztémájában megfigyelhető növekedés ellenére a tokenek volumene csökkent az elmúlt napokban, amint arról a Santiment beszámolt.

A HBAR volumene az elmúlt napokban 192 millió dollárról 29,27 millió dollárra csökkent.

Ebben az időszakban azonban megugrott a fejlesztési aktivitás, ami arra utal, hogy a jövőben frissítések és frissítések történhetnek a Hedera hálózatán, ami regenerálhatja a befektetők érdeklődését.

Forrás: santiment.net

Ezzel szemben a Hedera piaci tőke dominanciája csökkent, a HBAR volatilitása pedig 0,64%-kal nőtt.

Ez azt sugallta, hogy más, kriptovalutákhoz képest a HBAR nem tudott jól teljesíteni a piacon, és az írás időpontjában kockázatosabb fogadás volt a befektetők számára.

Forrás: messari.io

Az altcoin árfolyama az alsó időkeretben pozitívnak tűnt. Gondoljunk csak bele – a sajtó idején a HBAR 0,06533 dolláron kereskedett és az elmúlt 24 órában 5.9%ot csökkent a HBAR árfolyama.


Olvastad már? Sao Paolo bevezeti a blokkláncot az adathozzáférési törvényébe

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!