David Rubenstein milliárdos bullish a kriptót illetően

-

David Rubenstein milliárdos, a Carlyle Group alapítója úgy véli, hogy az amerikai törvényhozók nem fogják túlzottan erőltetni a kriptoipar szabályozását.
A milliárdos befektető megjegyezte, hogy ő bika a kriptovalutával kapcsolatban: „a legnagyobb vagyonok akkor születnek, amikor az emberek szembemennek a hagyományos bölcsességgel”.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

David Rubenstein bízik a kriptóban

David Rubenstein milliárdos befektető, az egyik legnagyobb befektetési cég, a Carlyle Group társalapítója a CNBC-nek adott csütörtöki interjújában osztotta meg kriptopénzzel kapcsolatos kilátásait.
Arra a kérdésre válaszolva, hogy bika-e a kriptopénzekkel kapcsolatban, a milliárdos kifejtette:

„A legnagyobb vagyonokat akkor lehet megteremteni, amikor az emberek szembemennek a hagyományos bölcsességgel.”

„Ki tudja, hová fog eljutni a kriptó, de jelenleg drámaian leverték” – mutatott rá, utalva a szektorban rejlő lehetőségekre.
Ezután megerősítette, hogy ő maga kriptobefektető. „Nem csak magába a kriptóba, hanem személyesen is befektettem az iparágat körülvevő vállalatokba, nemcsak magukba a kriptovalutákba, hanem az iparágat kiszolgáló vállalatokba is” – jelentette ki a Carlyle Group társalapítója.
A Coinbase (Nasdaq: COIN) egy példa az egyik ilyen cégre – tisztázta Rubenstein, hozzátéve, hogy ezek a cégek „valójában nem teljesítettek olyan jól az utóbbi időben” a kriptoárak csökkenése miatt.
Ennek ellenére Rubenstein hangsúlyozta:

De idővel szerintem az iparág nem fog eltűnni.

A milliárdos kezdetben szkeptikus volt a kriptóval kapcsolatban. Áprilisban azonban elárulta, hogy megváltoztatta a véleményét a kriptókról.
A kriptopénzek szabályozásával kapcsolatban azt mondta a hírportálnak, hogy szerinte „a kongresszus tagjai nem fogják erőltetni, hogy indokolatlanul szabályozzák ezt az iparágat”.
Rubenstein úgy vélekedett:

A kriptó választói csoportja nagyon erős a Kongresszusban. Ők általában republikánusok, liberálisok és nagyon hajlandóak pénzt költeni a lobbizásra.

„Úgy gondolom, hogy az iparág nem lesz puhány a kongresszusi képviselőkkel szemben. Szerintem meglehetősen agresszívek lesznek, és szerintem a kongresszus tagjai úgy fognak cselekedni, hogy nem erőltetik a szabályozást, hogy többet tegyenek, mint amit már most is tesznek” – jegyezte meg továbbá a Carlyle Group társalapítója.

Olvastad már? NFT-ként adnák el Lukasenka elnök útlevelét a hackerek

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!