David Rubenstein milliárdos bullish a kriptót illetően

-

David Rubenstein milliárdos, a Carlyle Group alapítója úgy véli, hogy az amerikai törvényhozók nem fogják túlzottan erőltetni a kriptoipar szabályozását.
A milliárdos befektető megjegyezte, hogy ő bika a kriptovalutával kapcsolatban: „a legnagyobb vagyonok akkor születnek, amikor az emberek szembemennek a hagyományos bölcsességgel”.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

David Rubenstein bízik a kriptóban

David Rubenstein milliárdos befektető, az egyik legnagyobb befektetési cég, a Carlyle Group társalapítója a CNBC-nek adott csütörtöki interjújában osztotta meg kriptopénzzel kapcsolatos kilátásait.
Arra a kérdésre válaszolva, hogy bika-e a kriptopénzekkel kapcsolatban, a milliárdos kifejtette:

„A legnagyobb vagyonokat akkor lehet megteremteni, amikor az emberek szembemennek a hagyományos bölcsességgel.”

„Ki tudja, hová fog eljutni a kriptó, de jelenleg drámaian leverték” – mutatott rá, utalva a szektorban rejlő lehetőségekre.
Ezután megerősítette, hogy ő maga kriptobefektető. „Nem csak magába a kriptóba, hanem személyesen is befektettem az iparágat körülvevő vállalatokba, nemcsak magukba a kriptovalutákba, hanem az iparágat kiszolgáló vállalatokba is” – jelentette ki a Carlyle Group társalapítója.
A Coinbase (Nasdaq: COIN) egy példa az egyik ilyen cégre – tisztázta Rubenstein, hozzátéve, hogy ezek a cégek „valójában nem teljesítettek olyan jól az utóbbi időben” a kriptoárak csökkenése miatt.
Ennek ellenére Rubenstein hangsúlyozta:

De idővel szerintem az iparág nem fog eltűnni.

A milliárdos kezdetben szkeptikus volt a kriptóval kapcsolatban. Áprilisban azonban elárulta, hogy megváltoztatta a véleményét a kriptókról.
A kriptopénzek szabályozásával kapcsolatban azt mondta a hírportálnak, hogy szerinte „a kongresszus tagjai nem fogják erőltetni, hogy indokolatlanul szabályozzák ezt az iparágat”.
Rubenstein úgy vélekedett:

A kriptó választói csoportja nagyon erős a Kongresszusban. Ők általában republikánusok, liberálisok és nagyon hajlandóak pénzt költeni a lobbizásra.

„Úgy gondolom, hogy az iparág nem lesz puhány a kongresszusi képviselőkkel szemben. Szerintem meglehetősen agresszívek lesznek, és szerintem a kongresszus tagjai úgy fognak cselekedni, hogy nem erőltetik a szabályozást, hogy többet tegyenek, mint amit már most is tesznek” – jegyezte meg továbbá a Carlyle Group társalapítója.

Olvastad már? NFT-ként adnák el Lukasenka elnök útlevelét a hackerek

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Chainlink technikai elemzés 03.23.

Prémium Chainlink A Chainlink napos árfolyamgrafikonja árnövekedést mutat. A LINK/USD árfolyam a cikk írásakor 7,38 dolláron kereskedik. A pár még mindig 3,88 százalékos veszteségben van, ha az...

A MakerDAO változásai hatással lehet a DAI-ra

A vezető decentralizált pénzügyi protokoll, a MakerDAO (MKR), változtatásokat javasolt a Peg Stability Module (PSM) műveleteire, válaszul arra, hogy a DAI nemrégiben elvesztette paritását az...

A Federal Reserve a bankválság ellenére ismét kamatot emel

Az eddigi legjelentősebb ülését követően a Federal Reserve újabb 25 bázispontos kamatemelés mellett szavazott. A döntés vitatott volt, mivel ellentmondásosak voltak a vélemények arról, hogy...

12%-kal nőtt a SushiSwap TVL-je az utóbbi hónapban

A SushiSwap (SUSHI) főkönyvvel kapcsolatos tevékenységek egyre szilárdabbak maradtak. Meglepő módon ez annak ellenére volt így, hogy nemrégiben kiderült, hogy az automatizált piacmaker (AMM) az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!