Szórakozott állapotban nyilatkozott Dave Portnoy: „tévedtem a bitcoinról”

-

Dave Portnoy elismeri, hogy tévedett a bitcoinról, amelyet még tavaly augusztusban vásárolt, majd pánikba esett az első korrekciónál.

A Barstool Sports alapítója és elnöke, Dave Portnoy, aki a covid-19 járvány idején indította el „Davey Day Trader” című cikksorozatát, tavaly augusztusban vásárolt egymillió dollár értékben bitcoint, amikor az 11.500 dollárt ért.

Két héttel később ezt pánikszerűen eladta, amikor lecsökkent az ár, így 25.000 dollárt veszített befektetésén.
Most a bitcoin túl van a 60.000 dolláron, és Portnoy egy Twitter-videóban azt mondta, hogy „tévedtem a bitcoinról”.
Portnoy utólag azt mondja, hogy „papírkézzel” adta el minden bitcoinját – ez a közösségi média kifejezés a pénzügyi fórumokon arra, aki pánikolva lép ki a pozíciójából – ahelyett, hogy „gyémánt kézzel” megtartotta volna.
A Twitterre feltöltött videóban egy szórakozóhelyről jelentkezik, látszólag kissé ittas állapotban:

„Szeretnék gratulálni az összes bitcoinosnak.” – mondta Portnoy a videóban. „Ha tévedsz, tévedsz. Kibaszott papírkezű vagyok, eladtam. Nem tudtam elviselni a hullámvölgyeket. Bárcsak el tudtam volna. Fogtam az összes pénzem, és beraktam valami olyanba, amit azt hittem, hogy ismerek, és tudok irányítani. Nem ismerem a bitcoint, és elb*sztam.”

Amiről Portnoy úgy fogalmaz, hogy „ismeri”, azok a részvények – híresen nagy hozamot ért el légitársaság-részvények vásárlásával a járvány korai szakaszában, amikor azok nagyot zuhantak, majd később visszahozták eredeti árukat.


Ha Portnoy megtartja bitcoinbefektetését, az 1 millió dollárja mára 5 milliót érne.
Portnoynak egyébként jelentős részesedése van a Penn National Gamingben (PENN), egy olyan fogadási társaságban, amely 2020 januárjában többségi részesedést szerzett a Barstool Sportsban, valamint Pennsylvania és Illinois államokban Barstool márkanevű sportfogadási szolgáltatást indított.
A Penn új csúcsot ért el az elmúlt héten, és alig pár perccel Bitcoin-videójának közzététele után Portnoy egy olyan diagramot tweetelt, amelyből kiderül, hogy a Penn-részvény az elmúlt 12 hónapban többet emelkedett, mint a BTC: 2778% vs. 966%.

„Másodszor végiggondolva, azt hittem, jól jártam azzal, amit tényleg ismerek.”írta Portnoy, hozzáadva a #DiamondHands hashtaget.

Olvastad már? Több tíz dolláros díjak helyett már fillérekért is beutalhatjuk a pénzünket az Inlockra

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Pepe (PEPE) technikai elemzés 02.27.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) február 26-án 41%-ot emelkedett, és ezzel az árak átléptek egy kulcsfontosságú ellenállási szintet. Decemberben ez az ellenállás visszaverte a bikákat. Emellett 2023...

A legjobb Layer 2-es kriptovaluták amire a bálnák összpontosítanak

Vendégbejegyezés A Pantera Capital, egy vezető blokklánc befektetési cég erős kriptobika piacra számít a következő 18-24 hónapban. Ennek a jóslatnak köszönhetően kulcsfontosságú a Layer 2-es kriptovalutákra összpontosítani,...

Hamis tárcaprogramra figyelmeztetnek a kínaiak

A kínai digitális jüan kezelésére szolgáló tárca-applikcióból felkerült az internetre egy hamisított példány, és az áldozatok minden pénzüket elveszíthetik, ha ezt telepítik az eszközükre. A...

A Bitcoin az áprilisi feleződés előtt minden idők legmagasabb szintjére emelkedik?

A kriptopénzpiac egyre inkább felforrósodik. Számos grafikon függőlegesen emelkedik, mivel a Bitcoin árfolyama évek óta először átlépte az 57 ezer dollárt. A Bitcoin egy ideje már...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!