Több tíz dolláros díjak helyett már fillérekért is beutalhatjuk a pénzünket az Inlockra

-

A mai naptól a Binance Smart Chain hálózatát is támogatja a hazai INLOCK közösségi kölcsönplatform mint kriptobefizetési lehetőséget. A lépéssel rengeteg időt és pénzt spórolhatnak a felhasználók.
Az Ethereum háza táját nem kevés kritika éri mostanság. Azon túl, hogy senki (még maga Buterin) sem tudja, mikor fog megjelenni a gyógyírt jelentő Ethereum 2.0, a felhasználóknak a horribilis tranzakciós költségekkel is meg kell küzdeniük.

A bányászoknak fizetett díjak átlaga február 23-án elképesztő rekordot döntött, majdnem elérte a 40 dollárt a ycharts.com adatai szerint.
A helyzet azóta sem rózsás, az ERC-20–hálózaton továbbra is nagyjából 20 dollárba kerül átlagosan egy utalás.
A Bitcoin szintén nem büszkélkedhet az alacsony költségeivel a bika ciklusnak köszönhetően. Bár a 40 dollárt ő nem érte el, jelenleg a legtöbben mégis 20 dollár körüli árat fizetnek egy-egy tranzakcióért.
Csabai Csaba vezérigazgató ezt megelégelve február 23-án egy anonim kérdőívet tett közzé az INLOCK Telegram-csoportjában.
A szavazók 79%-a amellett tette le a voksát, hogy mindenképpen hasznosnak tartaná, ha a már meglévő hálózatok mellett a Binance Smart Chain is bevezetésre kerülne.
Az újítást a közösség nagyobbik hányada üdvözölte, hiszen mostantól nem kell 20-30 dollárt kiadni egy-egy tranzakcióért, azok 10-20 dollárcentből is azonnal megvalósíthatók.
Kazár Viktória, az INLOCK megfelelőségi vezetője a Telegram-csatornában elmondta:

A BSC támogatás fázisolva lesz elérhető. Első körben most engedélyeztük a beutalási címek kezelését a webes felületen, amit hamarosan követni fog egy mobil kliens kiadás is, ami már szintén támogatni fogja a BSC beutalásokat. A BSC kiutalások várhatóan egy későbbi időpontban kerülnek aktiválásra.

Hozzátette, hogy amennyiben a lehetőség bármilyen szempontból is veszélyeztetné az Inlock működését, akármikor megszüntethetik a BSC-utalások támogatását.
A hazai kriptovállalkozás ismét bebizonyította, hogy képesek célzottan és gyorsan reagálni a piac igényeire és hirtelen változásaira.

Külön kiemelendő, hogy ezt mindenféle önkényes döntéshozás nélkül, a közösség véleményével összhangban voltak képesek megvalósítani.

Olvastad már? Először nálunk: így újul meg az INLOCK Kölcsön funkciója

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance elindítja a világ első kriptopénz háromoldalú megállapodását

Az együttműködés teljesen megváltoztatja a Web2 banking kriptopénz-szolgáltatásokkal való együttműködésének módját A Binance (BNB) új fejlesztése lehetővé teszi az intézményi befektetők számára, hogy a kereskedési biztosítékot...

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!