Több tíz dolláros díjak helyett már fillérekért is beutalhatjuk a pénzünket az Inlockra

-

A mai naptól a Binance Smart Chain hálózatát is támogatja a hazai INLOCK közösségi kölcsönplatform mint kriptobefizetési lehetőséget. A lépéssel rengeteg időt és pénzt spórolhatnak a felhasználók.
Az Ethereum háza táját nem kevés kritika éri mostanság. Azon túl, hogy senki (még maga Buterin) sem tudja, mikor fog megjelenni a gyógyírt jelentő Ethereum 2.0, a felhasználóknak a horribilis tranzakciós költségekkel is meg kell küzdeniük.

A bányászoknak fizetett díjak átlaga február 23-án elképesztő rekordot döntött, majdnem elérte a 40 dollárt a ycharts.com adatai szerint.
A helyzet azóta sem rózsás, az ERC-20–hálózaton továbbra is nagyjából 20 dollárba kerül átlagosan egy utalás.
A Bitcoin szintén nem büszkélkedhet az alacsony költségeivel a bika ciklusnak köszönhetően. Bár a 40 dollárt ő nem érte el, jelenleg a legtöbben mégis 20 dollár körüli árat fizetnek egy-egy tranzakcióért.
Csabai Csaba vezérigazgató ezt megelégelve február 23-án egy anonim kérdőívet tett közzé az INLOCK Telegram-csoportjában.
A szavazók 79%-a amellett tette le a voksát, hogy mindenképpen hasznosnak tartaná, ha a már meglévő hálózatok mellett a Binance Smart Chain is bevezetésre kerülne.
Az újítást a közösség nagyobbik hányada üdvözölte, hiszen mostantól nem kell 20-30 dollárt kiadni egy-egy tranzakcióért, azok 10-20 dollárcentből is azonnal megvalósíthatók.
Kazár Viktória, az INLOCK megfelelőségi vezetője a Telegram-csatornában elmondta:

A BSC támogatás fázisolva lesz elérhető. Első körben most engedélyeztük a beutalási címek kezelését a webes felületen, amit hamarosan követni fog egy mobil kliens kiadás is, ami már szintén támogatni fogja a BSC beutalásokat. A BSC kiutalások várhatóan egy későbbi időpontban kerülnek aktiválásra.

Hozzátette, hogy amennyiben a lehetőség bármilyen szempontból is veszélyeztetné az Inlock működését, akármikor megszüntethetik a BSC-utalások támogatását.
A hazai kriptovállalkozás ismét bebizonyította, hogy képesek célzottan és gyorsan reagálni a piac igényeire és hirtelen változásaira.

Külön kiemelendő, hogy ezt mindenféle önkényes döntéshozás nélkül, a közösség véleményével összhangban voltak képesek megvalósítani.

Olvastad már? Először nálunk: így újul meg az INLOCK Kölcsön funkciója

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin legrosszabb novemberi zárását produkálta az elmúlt 2 évben

A Bitcoin árfolyama erősödött a novemberi havi gyertyazárás felé, de a kereskedők már most figyelmeztetnek a túlságosan „pimasz” Bitcoinra. A Bitcoin december 1-jén megpróbált 17.000 dolláros...

Uniswap (UNI) chartján bullish jelzést kaptunk

A többi altcoinhoz hasonlóan az Uniswap is emelkedett, miután a BTC november 22-én visszavette a 16 000 dolláros szintet. A cikk írása idején 5,82...

Elon Musk súlyos recesszióra figyelmeztet

A Tesla vezérigazgatója és Twitter főnöke, Elon Musk súlyos recesszióra figyelmeztetett az Egyesült Államokban. A milliárdos hangsúlyozta, hogy a Federal Reserve-nek „azonnal” csökkentenie kell a kamatokat,...

Bitcoin – technikai elemzés 12.01.

Prémium A Bitcoin árfolyama képes volt áttörni a 17 000 dolláros határt. A konszolidálja a nyereséget, és továbbra is 16 750 dollár felett kaphat támogatást. A Bitcoin...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!