A híres daytrader nemrégiben a bitcoin egyik legnagyobb támogatójának számító Anthony Pomplianoval ült le beszélgetni.

A Barstool Sports alapítója a legutóbbi fiaskója után mégis visszatért a kriptóba, és bár „egy hatalmas ponzi-sémának” érzi a dolgot, azért 1,25 millió dollárból vásárolt magának BTC-t.

Elég egyszerűen fogalmazta meg, hogy mi is az aktuális véleménye a dologról:

„Beszállsz, és az a lényeg, hogy ne te legyél az, aki a végén ott marad a tele zsákkal.”

Az internetes híresség a koronavírus kitörése óta jelentősen növelte a népszerűségét, főleg a daytrading témájú anyagaival.

A kriptóba nemrégiben kóstolt csak bele. A Winklevoss ikrekkel folytatott beszélgetés után, augusztus közepén már vásárolt bitcoint, ezt pedig általános közösségi derültséget okozva, hamar el is adta.

Pedig állítólag a Twitteren 15 perc után már látta, hogy ezek „a kriptósok hozzá hasonlók”.

Közel 1,25 millió dollárnyi befektetésről beszélt egy alkalommal, de aztán szembesült a kriptopénzekre jellemző volatilitással, és azzal, „hogy a kriptók árfolyama nem csak felfelé mehet”. Így, mivel alapvetően nem ért az iparághoz, inkább kiszállt.

Ezután nem sokkal viszont mégis úgy fogalmazott, a kriptó mégiscsak érdekli, és vissza fog térni a területre.

Úgy tűnik mindenesetre, Portnoy tanult a tapasztalatból. Egy ekkora befektetett összegnél a nagy volatilitás komolyan idegőrlő lehet, főleg annak, aki nem is tudja igazából, hogy mi miért történik.

„Nem látom a racionális okot, hogy miért megy felfelé az ár. Igazából ötletem sincs, hogy miért mozog felfelé vagy lefelé. De vissza fogok térni a bitcoinhoz. Azt nem tudom mikor, mert most nem vagyok túl likvid. Mindenem be van fektetve.”

Még több közösségi élményre vágysz? Gyere és mondd el véleményed egy cenzúrázatlan, barátságos környezetben!

Pompliano azt javasolta Portnoynak, hogy ne kereskedjen a bitcoinjával, hanem inkább csak tegye félre a befektetését egy időre, nagyjából jövő év végéig.

„Nem szabad foglalkoznod vele, mert gyenge hozzá a kezed. Ha a szemed elé kerül, el fogod adni.”

Olvastad már? Tone Vays szerint a „legrosszabb esetben” 7000 dollárig eshet a bitcoin

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂