Vays szerint 9000 dollár körül „lehet érdemes bevásárolni”, de a bitcoin 200 hetes mozgóátlaga 7000 dollár körül van.

A legrosszabb esetben 7000 dollárig eshet a bitcoin

A Market Pulse Youtube-sorozat legújabb epizódjában Vays elmondta, hogy szerinte 9000 dolláros mélypontig eshet a bitcoin értéke.

Vays: a 9000 dolláros szint „rendkívül jó vásárlási lehetőség lehet”

A BTC/USD-árfolyam a héten sikeresen tartotta a 10.000 dollárt, miután pár napja nem sikerült áttörnie a 11.000 dolláros ellenállást.

„Ha tovább esünk, akkor 9000 dolláron kitűnő vásárlási lehetőség tárulhat elénk.”

„Hogy szerintem mi a legrosszabb, ami történhet? Még a legrosszabb esetben is 7000 dollárig zuhanunk.”

Vays hozzátette, hogy szerinte a 9000 dolláros árfolyam a „legelképzelhetőbb” kimenetele a mostani medve irányzatnak.

„Minél tovább tartja a 10.000 dollárt, annál bikásabb a bitcoin.”

„Ha fent kitartunk, az bikás, ha lefelé tartunk az medve.”

A bitcoin erősen tartja a 10.000 dolláros árfolyamot, amely jelentős előrelépés a 3600 dolláros, márciusi mélyponthoz, de kevésbé kecsegtető a 12.500 dolláros korábbi csúcshoz képest. Ha sikerül visszaszerezni a 12.000 dollárt, akkor Vays szerint „a határ a csillagos ég.”

Nem eshetünk többet 35%-nál

Több elemző is egyre bikásabb jóslatokat mond a bitcoinról, még akkor is, ha rövid távon kicsit csökken az árfolyam.

A PlanB nevű elemző a héten kihangsúlyozta a kriptopénz 200 hetes mozgóátlagát, amely sose esett át támaszszintjén. Ez alapján 6700 dollárnál lejjebb nem eshetünk. A jövő hónapban 7000 dollárig emelkedik ez a szint, amely egybeesik Vays 7000 dolláros jóslatával.

Michaël van de Poppe, a Cointelegraph Markets elemzője szerint a BTC/USD egyelőre elkerülte, hogy megtörje a támaszszinteket és próbára tegye a 9600 dolláron lévő CME-rést.

Ez a rés a legjelentősebb rövid távú célpont, a következő gap sokkal magasabb árfolyamon, 16.000 dollárnál található.

Olvastad már? A bitcoin tartja a kulcsfontosságú szinteket, de korai lenne még a bikákra fogadni

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂

 


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.