CZ: egy több éves bikapiac elején vagyunk

-

A Binance ügyvezetője szerint a mostani bikapiac akár 2024-ig is eltarthat. Az On-Chain Capital alapítójával, Ran Neunerrel beszélgetett a népszerű tőzsde vezetője, és elmélkedtek a jövőről is.

„Most a hullám lapos részét láthatjuk. Az igazi növekedés még el sem kezdődött. Azt hiszem 2021-ben még nem, de ’22-ben, ’23-ban, vagy akár 2024-ben fog csak a csúcsra érni a mostani ciklus.

Természetesen a jövőt senki sem képes megjósolni. CZ is elmondta, hogy ez a becslés csak az ő saját magánvéleménye, és könnyen előfordulhat, hogy téved.
De Neuner rávilágított, hogy a Binance nagyon egyedi pozícióval rendelkezik az iparágban, és hozzáfér olyan adatokhoz, statisztikákhoz, amelyekből levezethetők akár ilyen előrejelzések is.
Az egyik legalapvetőbb mérőszám az, hogy adott idő alatt mennyi új regisztráció történik.
Mikor jobban belementek ebbe a témába, CZ elmondta, hogy a véleményét a bitcoin eddigi árfolyam-grafikonjára alapozza.
Ezt a megfelelő időkeretbe téve, el tudjuk helyezni, hogy a mostani új rekordárfolyam a ciklus mely pontján született meg.
Azt is kiemelte, hogy az előző bikapiacok mindig egyre hosszabbak voltak, ez pedig vélhetően a növekvő piaci kapitalizációnak köszönhető.
A bitcoinnak három évébe telt, hogy a 2017-ben beállított csúcsot újra elérje. Tehát ha ezt a mintát előre vetítjük, akkor azt láthatjuk, hogy a jelenlegi ciklus csúcsa talán három vagy négy év múlva esedékes.

„Három év kellett, hogy újra elérjük a 2017-es szintet. Most az útkeresés időszakában vagyunk, és szerintem lesz innen 5, 10, 20-szoros emelkedés, persze nem tudhatjuk biztosan. De ha ez lesz, akkor az el fog tartani pár évig.”

Mi vár a kriptopiacra?

CZ kommentje optimizmust hoz a piacra a mostani korrekció idején. A BTC hihetetlen rohammal emelkedett 42 ezer dollárig, de azóta a hangulat ellaposodott.
Mindenféle negatív hír, persze valótlanok, látott napvilágot, több indikátor alapján az árfolyamnak amúgy is kellett egy kis nyugalom.
CZ ugyan az útkeresés időszakénak nevezte ezt a periódust, 2017-tel ellentétben azonban most már bizonyíthatóan, egyértelműen itt vannak az intézményi vásárlók.

Felmerül tehát a kérdés, hogy ők milyen hatással lesznek a piacra, főleg ilyen emelkedő trendben? Tényleg ennyire elnyúlhat a felfelé ívelő ciklus?
Vagy a bitcoin csúcsa nem fogja teljesíteni az elvárásokat? Mivel a piac még sosem volt ilyen kondíciók között, ezekre a kérdésekre nehéz választ találni.
Egy dolog viszont biztos, az előttünk álló év sorsfordító lesz a kriptoipar számára.

Olvastad már? A legjobb és legrosszabb napszakok Ethereum-vásárlásra

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!