Anthony Pompliano weboldalt indított a kriptopénzekkel kapcsolatos munkakeresők számára

-

Anthony Pompliano, kriptoinfluencer megelégelte a blokkláncipar munkakeresői és munkaadói között tátongó szakadékot és bejelentette, hogy egy munkakereső weboldalt indít PompCryptoJobs.com néven.

A Coinbase, a Gemini és a BlockFi is csatlakozott az indítványhoz, az oldal több mint 100 karrierlehetőséggel indul.

„Több millió ember van az USA-ban, aki munkanélkülivé vált, és sokan szeretnének belépni a kriptoiparba. A legjobb cégeknek több ezer nyitott pozíciójuk van. Egyszerű megoldásnak tűnt elindítani egy piacteret, ahol a munkakeresők és munkaadók kapcsolatba léphetnek egymással.”

Pompliano, a kriptopénzekre kihegyezett Morgan Creek Digital kockázati tőke társalapítója egy népszerű YouTube-csatornával is rendelkezik. Közel félmillió ember követi a Twitteren, ahol már ismert a bika jóslatairól.

Miért pont PompCryptoJobs.com?

„Próbálom kihasználni a sok követőmet, hogy összehozzam a munkakeresőket és munkaadókat. Az az elképzelés, hogy egyszerűbbé tegyem a belépést a kriptoipar munkavállalói világába, és a cégek számára is egyszerűbbé válik válik ezáltal a lehető legjobb jelentkezők megtalálása.”

Sok munkakereső oldalhoz hasonlóan, a PompCryptoJobs.com is két oldallal rendelkezik: az egyik munkakeresők, a másik munkáltatók számára van fenntartva.
A munkakeresők megadják nevüket, email címüket és egy jelszót, majd ingyenes feltölthetik életrajzukat.
Az oldal a munkáltatókból keres pénzt. A PompCryptoJobs.com havonta 200-250 dollárt kér a munkáltatóktól, az alapján, hogy mennyi munkalehetőséget posztolnak.
A PompCryptoJobs.com oldalán távolsági és helyi munkavégzésre is keresnek embereket. „A célom, hogy egy olyan piacteret alkossak, ahol helytől, nyelvtudástól vagy munkaköri leírástól függetlenül sikerül megtalálni a legjobb embereket.”
Pompliano azt mondta nagyon örül neki, hogy több vezető kriptocég is csatlakozott az induláshoz.

„Fontos volt számomra, hogy már a kezdetektől legyenek minőségi, gyorsan növekvő cégek, melyek mindig is élen jártak a bitcoin és kriptopénzek terén. Ez a három cég pontosan olyan, ahol szívesen látnám, az ismerőseimet és családomat is, így természetes, hogy velük indítottam.”

Olvastad már? Goldman Sachs: a törvényhozóknak komolyabban kellene venniük a bitcoint

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!