Csökkennek a Bitcoin díjai

-

A hálózaton generált bevételek tekintetében a Bitcoin mostanra a hatodik helyre kerül. Az Ethereum, Uniswap, Binance Smart Chain, és az Aave megelőzik a felhasználók által fizetendő díjak tekintetében.
Úgy tűnik, hogy az Ethereum használata nagyjából tízszer annyiba kerül most, mint a Bitcoin, amely jelenleg csak a hatodik helyen áll a heti díjbevétel alapján.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A CryptoFees július 18-i adatai szerint a Bitcoin-hálózat az elmúlt hét napban átlagosan 725,7 millió dollár napi forgalmat generált, és kevesebb, mint 400 000 dollár értékű díjbevételt.
A rangsort messze az Ethereum vezeti, amely a héten átlagosan több mint 6,1 millió dollár napi díjat generált. Így az Ethereum napi díjai az elmúlt héten 8,4-szeresen, július 18-án pedig több mint 15-szörösen előzték meg a Bitcoinét.
A második helyen az Uniswap V3 állt átlagosan 1,5 millió dolláros napi díjjal, majd a Binance Smart Chain következett 1,2 millió dollárral, az Uniswap V2 732 000 dollárral, az Aave 728 000 dollárral, végül a Bitcoin.
Egy Twitter-felhasználó tweetelte az eredményeket, és az Ethereum hálózatának a Bitcoinhoz viszonyított aktivitását a Facebooknak a Myspace fölé emelkedéséhez hasonlította a 2000-es évek végén.


A Bitcoin lecsúszása a díjszabási rangsorban az Ethereum közelgő London frissítései miatt újjáéledtek a találgatások, hogy a piaci tőkeérték alapján vezető kriptoeszköz hogyan reagál az Eth2 bevezetésére.
Július 14-én Lark Davis videós olyan adatokat tweetelt, amelyek szerint az Ethereum napi on-chain elszámolási értéke a Bitcoinénak a háromszorosát teszi ki.

Davis megjegyezte, hogy az Ethereum esetében a layer-two skálázási megoldások növekvő népszerűsége valószínűleg növeli a különbséget.

„Erősen gyanítom, hogy ez a különbség növekedni fog most, hogy olyan megoldások jönnek online, mint az Optimism” – mondta.

Az Ethereum az összes tranzakciószám alapján is nagyjából 500%-kal van a Bitcoin fölött, és az elmúlt hónapokban rövid ideig meghaladta a Bitcoint a tranzakciós volumen, a kereskedési volumen és a csomópontok száma alapján.

Olvastad már? Szakértők szerint a Bitcoin 20 éven belül felváltja a fiat pénzt

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Ripple technikai elemzés 06.04.

Prémium Ripple Az elmúlt hetekben a Ripple árfolyama emelkedő tendenciát mutatott, és egy figyelemre méltó támaszszintről állt talpra. Azonban még mindig van egy döntő ellenállási szint, amelynek...

2000 dollár lehet a tényleges Ethereum cél?

Az Ethereum, a második legnagyobb piaci tőkeértékű kriptopénz, a közelmúltban egy mérsékelt, 5%-os árfolyam-ugrást produkált az elmúlt héten. Ez az ármozgás azonban egybeesik a kereskedők jelentős...

A dollár katasztrofális helyzetbe kerülhet

Peter Schiff, az ismert aranyrajongó és közgazdász szerint az USA államadóssága, az ország gazdasága, és a dollárra leselkedő veszély nem múlt el. A politikusok nemrégiben...

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!