Csökkennek a Bitcoin díjai

-

A hálózaton generált bevételek tekintetében a Bitcoin mostanra a hatodik helyre kerül. Az Ethereum, Uniswap, Binance Smart Chain, és az Aave megelőzik a felhasználók által fizetendő díjak tekintetében.
Úgy tűnik, hogy az Ethereum használata nagyjából tízszer annyiba kerül most, mint a Bitcoin, amely jelenleg csak a hatodik helyen áll a heti díjbevétel alapján.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A CryptoFees július 18-i adatai szerint a Bitcoin-hálózat az elmúlt hét napban átlagosan 725,7 millió dollár napi forgalmat generált, és kevesebb, mint 400 000 dollár értékű díjbevételt.
A rangsort messze az Ethereum vezeti, amely a héten átlagosan több mint 6,1 millió dollár napi díjat generált. Így az Ethereum napi díjai az elmúlt héten 8,4-szeresen, július 18-án pedig több mint 15-szörösen előzték meg a Bitcoinét.
A második helyen az Uniswap V3 állt átlagosan 1,5 millió dolláros napi díjjal, majd a Binance Smart Chain következett 1,2 millió dollárral, az Uniswap V2 732 000 dollárral, az Aave 728 000 dollárral, végül a Bitcoin.
Egy Twitter-felhasználó tweetelte az eredményeket, és az Ethereum hálózatának a Bitcoinhoz viszonyított aktivitását a Facebooknak a Myspace fölé emelkedéséhez hasonlította a 2000-es évek végén.


A Bitcoin lecsúszása a díjszabási rangsorban az Ethereum közelgő London frissítései miatt újjáéledtek a találgatások, hogy a piaci tőkeérték alapján vezető kriptoeszköz hogyan reagál az Eth2 bevezetésére.
Július 14-én Lark Davis videós olyan adatokat tweetelt, amelyek szerint az Ethereum napi on-chain elszámolási értéke a Bitcoinénak a háromszorosát teszi ki.

Davis megjegyezte, hogy az Ethereum esetében a layer-two skálázási megoldások növekvő népszerűsége valószínűleg növeli a különbséget.

„Erősen gyanítom, hogy ez a különbség növekedni fog most, hogy olyan megoldások jönnek online, mint az Optimism” – mondta.

Az Ethereum az összes tranzakciószám alapján is nagyjából 500%-kal van a Bitcoin fölött, és az elmúlt hónapokban rövid ideig meghaladta a Bitcoint a tranzakciós volumen, a kereskedési volumen és a csomópontok száma alapján.

Olvastad már? Szakértők szerint a Bitcoin 20 éven belül felváltja a fiat pénzt

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!