Coinbase felfüggeszti a Binance USD (BUSD) kereskedését

-

A Coinbase kriptotőzsde bejelentette, hogy felfüggeszti a Binance USD (BUSD) kereskedését.

A döntés éppen akkor született, amikor az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) értékpapírnak minősítette a stablecoint.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Nevezetesen, a Coinbase az első nagy amerikai kriptotőzsde, amely elhatárolódik a stablecointól, miután a szabályozói intézkedés napvilágot látott.

A kriptotőzsde közölte, hogy 2023. március 13-tól szünetelteti a BUSD kereskedését. Ez a felfüggesztés a Coinbase.com-ra, a Coinbase Pro-ra, a Coinbase Exchange-re és a Coinbase Prime-ra vonatkozna.

Az kriptotőzsde továbbá kijelentette, hogy a felhasználók bármikor visszavonhatják coinjaikat.

A tőzsde twitteren tett bejelentést:

„Rendszeresen ellenőrizzük a tőzsdénkön lévő eszközöket, hogy biztosítsuk, hogy megfelelnek a tőzsdei előírásoknak. Legfrissebb felülvizsgálataink alapján a Coinbase 2023. március 13-tól, felfüggeszti a Binance USD (BUSD) kereskedését”.

A hírnek a közlemény idején még nem volt jelentős hatása a stablecoinra.

A CoinMarketCap szerint a BUSD továbbra is a harmadik helyen állt a piac top stablecoinjai között, a coin pedig megtartotta dollárhoz való kötöttségét.

Olvastad már? A kriptotőzsdék nem tartatják be a szankciókat

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Forrás: ambcrypto.com


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb indokok, amiért érdemes kipróbálni az online kaszinókat a következő szerencsejáték-kalandodhoz

Vendégbejegyzés A digitális forradalom életünk számos területét átalakította, és ez alól a szerencsejátékok világa sem kivétel. A globális iGaming piac 2030-ra várhatóan több mint 150 milliárd dollárt...

Kamala Harris kriptopolitikai álláspontja

A sokat emlegetett Kamala Harris, Joe Biden preferált jelöltje továbbra is rejtélyes a kriptovalutával kapcsolatos álláspontját illetően. Washingtonban töltött ideje alatt nyilvánosan nem állt ki az...

A Bitcoin ára továbbra is szilárdan beágyazott a bika piacon, szemek a 74.000 dolláros szinten

A Bitcoin továbbra is erős bikás tendenciákat mutat a napi időkeretben, mégis az elemzők rövid távú figyelmeztető jeleket mutatnak, amelyek figyelmet érdemelnek. A Crypto World elemzője...

Az Ethereum ETF kedden indul – Melyik altcoin kerül a fedélzetre?

Vendégbejegyzés Az Ethereum (ETH) továbbra is meghatározó erő a kriptopénzek világában, mivel sokoldalú platformot kínál a decentralizált alkalmazások és okos szerződések számára. Kiemelkedik a blokklánc technológiában betöltött...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!