Coinbase felfüggeszti a Binance USD (BUSD) kereskedését

-

A Coinbase kriptotőzsde bejelentette, hogy felfüggeszti a Binance USD (BUSD) kereskedését.

A döntés éppen akkor született, amikor az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) értékpapírnak minősítette a stablecoint.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Nevezetesen, a Coinbase az első nagy amerikai kriptotőzsde, amely elhatárolódik a stablecointól, miután a szabályozói intézkedés napvilágot látott.

A kriptotőzsde közölte, hogy 2023. március 13-tól szünetelteti a BUSD kereskedését. Ez a felfüggesztés a Coinbase.com-ra, a Coinbase Pro-ra, a Coinbase Exchange-re és a Coinbase Prime-ra vonatkozna.

Az kriptotőzsde továbbá kijelentette, hogy a felhasználók bármikor visszavonhatják coinjaikat.

A tőzsde twitteren tett bejelentést:

„Rendszeresen ellenőrizzük a tőzsdénkön lévő eszközöket, hogy biztosítsuk, hogy megfelelnek a tőzsdei előírásoknak. Legfrissebb felülvizsgálataink alapján a Coinbase 2023. március 13-tól, felfüggeszti a Binance USD (BUSD) kereskedését”.

A hírnek a közlemény idején még nem volt jelentős hatása a stablecoinra.

A CoinMarketCap szerint a BUSD továbbra is a harmadik helyen állt a piac top stablecoinjai között, a coin pedig megtartotta dollárhoz való kötöttségét.

Olvastad már? A kriptotőzsdék nem tartatják be a szankciókat

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Forrás: ambcrypto.com


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!