Charles Hoskinson ostorozta az Ethereum staking mechanizmusát

-

A Cardano társalapítója, Charles Hoskinson az Ethereumot, az általa létrehozott blokkláncot ostorozta a staking mechanizmusa miatt.

Hoskinson egy csípős tweetben reagált az Ethereum alapítójának, Vitalik Buterinnek a blokklánc natív kriptopénzének, az Ethereumnak a bonyolult stakingel kapcsolatos megjegyzéseire.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Hoskinson azt állította, hogy „minden ADA letétbe van helyezve”, arra célozva, hogy egy megfelelően megtervezett proof-of-stake protokollnak így kellene működnie.

A megjegyzések egy felhasználó kérdésére érkeztek, amely arra vonatkozott, hogy Hoskinson ADA-jának hány százaléka van letétbe helyezve, összehasonlítva Buterin Ether-ével.

Buterin korábban elismerte, hogy csak az Ether viszonylag kis részét rakta be, azzal magyarázva, hogy a folyamat bonyolult.

Megjegyezte, hogy az Ether lekötése megkövetelte a kapcsolódó kulcsok nyilvánosságra hozatalát, ami biztonsági aggályokat vet fel.

Megoldásként a több aláírást tartalmazó (multi-sig) tranzakciókat ajánlják, de Buterin elismeri, hogy ezeket még mindig kissé nehézkes beállítani.

„És tudod, ez egy csomó szempontból bonyolulttá válik” – tette hozzá.

Hoskinson kritikája a legújabb az Ethereumot ért támadások sorában, korábban „szemétdombnak” nevezte az Ethereumot.

Azt is megjósolta, hogy az Ethereum ugyanúgy elveszítheti népszerűségét, mint az olyan régebbi alkalmazások, mint a MySpace és a Netscape.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Előrejelzése szerint az Ethereum végül elavulttá válhat, hasonlóan azokhoz a korai internetes óriásokhoz, amelyeket végül innovatívabb megoldások váltottak fel.

A Cardano alapítója azt is bátran felvetette, hogy az Ethereum egy nap talán áttér a Cardanóra, arra hivatkozva, hogy a Cardano jobb, gyorsabb és olcsóbb platformmá válhat, nagyobb likviditással és több felhasználóval.

Olvastad már? A Coinbase új indítványban szólítja fel a SEC-t

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!