Charles Hoskinson megnevezi a Bitcoin fő problémáját

-

Charles Hoskinson, a Cardano alapítója és az IO Global vezérigazgatója a Fox Business műsorvezetőjének, Maria Bartiromónak adott interjújában a Bitcoin fő problémájáról beszélgetett, és az nem más mind a, korlátozott funkcionalitása.

Hoskinson kifejtette, hogy a Bitcoin csak korlátozott számú feladatot képes ellátni, például értéket mozgatni, és hiányzik belőle a programozhatóság.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Hoskinson, aki az Ethereum társalapítója is, elmondta, hogy az Ethereumot a Bitcoin korlátainak kezelésére fejlesztették ki az okos szerződések és a programozható fizetőeszköz bemutatásával.

A webböngészők fejlődéséhez hasonlította a JavaScript megjelenésével, amely lehetővé tette a weboldalakkal való interakciót, és olyan platformok megjelenéséhez vezetett, mint például a YouTube és a Facebook.

Az interjúban Hoskinson beszélt a 2017-ben elindított Cardano sikeréről is, amelynek mára több mint 3,5 millió felhasználója van világszerte.

Hangsúlyozta a blokklánc technológiában rejlő lehetőségeket a különböző ágazatokban felmerülő összetett problémák megoldására.

Különösen olyan helyzetekben, amikor a szereplők egy konzorciumának együtt kell működnie, de nem feltétlenül bíznak egymásban.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Ami a blokklánc technológiát alkalmazó nemzetközi gazdaságokat illeti, Hoskinson elismerte a transznacionális, decentralizált keretek felé mutató globális tendenciát.

Úgy érvelt, hogy egységes nemzeti szabvány hiányában a blokklánc kompromisszumos megoldásként szolgálhat.

Amely transznacionális, decentralizált keretrendszert biztosít, mindenki számára igazságosabb szabályokkal, egyenlő bánásmódot és integrációt biztosítva.

zeta

Olvastad már? Új kölcsönzési funkcióval bővül a Blur piactere

Kiemelt kép: CoinDesk

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kamala Harris kriptopolitikai álláspontja

A sokat emlegetett Kamala Harris, Joe Biden preferált jelöltje továbbra is rejtélyes a kriptovalutával kapcsolatos álláspontját illetően. Washingtonban töltött ideje alatt nyilvánosan nem állt ki az...

A Bitcoin ára továbbra is szilárdan beágyazott a bika piacon, szemek a 74.000 dolláros szinten

A Bitcoin továbbra is erős bikás tendenciákat mutat a napi időkeretben, mégis az elemzők rövid távú figyelmeztető jeleket mutatnak, amelyek figyelmet érdemelnek. A Crypto World elemzője...

Az Ethereum ETF kedden indul – Melyik altcoin kerül a fedélzetre?

Vendégbejegyzés Az Ethereum (ETH) továbbra is meghatározó erő a kriptopénzek világában, mivel sokoldalú platformot kínál a decentralizált alkalmazások és okos szerződések számára. Kiemelkedik a blokklánc technológiában betöltött...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.22.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca az elmúlt 24 órában körülbelül 1%-os ugrást regisztrált. Ráadásul jelenleg több mint 2,47 billió dolláron áll, és az olyan top tokenek, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!