Aptos technikai elemzés 05.03.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Aptos

Az Aptos árelemzése szerint a csökkenő tendencia újra lendületbe jön. Az elmúlt héten az árfolyam jelentősen csökkent, és a mai minta megerősíti ezt a tendenciát.

A kriptopénz értéke jelentősen megszenvedte a mai árfolyamcsökkenést 9,77 dollárra.

Az elmúlt napokban a fizetőeszköz küzdött az árfolyamszintek megtartásáért, és nagy a valószínűsége annak, hogy a konszolidáció egy alacsonyabb törést fog megtenni.

A coin tovább fog csökkenni, a támasz talán 8,15 dollárnál lesz.

A napos árfolyamelemzése azt bizonyítja, hogy a medvék ma visszatértek, és visszautasították a bikás fellendülésre irányuló erőfeszítéseket.

Április 30.-óta a trend lefelé mutat, mivel az eladási nyomás erősödni látszik. A piacot sikeresen megtámadták a medvék, akik most visszaszerezték a hatalmat.

Az árfolyam esett, és jelenleg 9,77 dolláros szinten áll, az elmúlt nap során 1,21 százalékot veszített az értékéből, és még nagyobb kár érte az elmúlt hét folyamán, ami 5,66 dollárt tesz ki.

Eközben a mozgóátlag (MA) magasabb, mint az árfolyam értéke, azaz 10,16 dollár, mivel az elmúlt héten csökkenő tendenciát mutatott.

A volatilitás nőtt, mivel a Bollinger-sávok bővülnek, az alsó sáv pedig nagyobb eltérést mutat.

Ez oda vezetett, hogy a felső Bollinger-sáv a 12,97 dolláros szintre húzódik, ami ellenállást jelent, az alsó Bollinger-sáv pedig a 8,80 dolláros szintre csökken, ami támaszt jelent.

A Relatív Erősség Index (RSI), amely jelenleg az eladási aktivitást követi, ma a 37-es mutatóra esett, megerősítve a negatív trendet.

Várhatóan a csökkenés még egy ideig tart, mivel néhány napja nem változik.

A következő órákban az árfolyam várhatóan tovább csökken, mivel a bikák nem biztos, hogy ellenállnak a medvék nyomásának.

aptos

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!