Changpeng Zhao (CZ), a Binance vezérigazgatója a blokkláncipar legbefolyásosabb személyének nevezte Vlagyimir Putyint, Oroszország elnökét.

Zhao a héten az RBC News műsorában elmondta, hogy az orosz elnök az egyik legfontosabb ember a blokkláncszférában. Szerinte a digitális valuták szabályozásáról szóló törvénycsomag hamarosan életbe léphet Oroszországban.

CZ elmondta, hogy a Binance néhány esetben ki kell, hogy adja a felhasználók adatait az orosz pénzügyi szabályozók számára. Éppen ezért arra figyelmeztette a bűnözőket, hogy tartsák távol magukat tőzsdéjétől.

„Az egyik szabályunk, hogy nem adunk ki tömegesen információkat egyetlen törvényhozó szervezetnek sem. Egyes esetekben azonban szükség van erre, tehát, ha bűnöző vagy, akkor ne regisztrálj a Binance-re.”

Meseidő

CZ elmesélte, hogy 2014-ben eladta a házát, hogy bitcoint vásároljon, mielőtt hatalmasat esett 600 dollárról 200 dollárra. A történet lényege, hogy elmondja mennyire hitt annyira abban, hogy a legnépszerűbb kriptopénz hatalmasat fog növekedni év végére.

A rubel

A Binance épp az első fiat-kriptopénz kereskedelmi párjainak elindítására készül.

CZ egy Moszkvában tartott konferencián megerősítette, hogy hamarosan megérkeznek a fiat lehetőségek is:

„Hamarosan hozzáadjuk a fiattal való kereskedés támogatását. Nagyjából két héten belül az orosz rubel is támogatva lesz.”

Olvastad már? A veszteséges kriptokereskedés 3 lehetséges oka

Forrás: cryptodaily.co.uk


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon.

Legyen szép napod! 🙂