Chainlink technikai elemzése 03.26.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Chainlink

A Chainlink árfolyamelemzése csökkenő tendenciát mutat, mivel a token az elmúlt kereskedési napokon jelentős eladási hullámot tapasztalt.

A piac 7,19 dolláron nyitotta a kereskedést, és azóta csökkenő tendenciát mutat.

A Chainlink árfolyama a 6,99 dollárnál talált támaszt, e szint alá történő áttörés esetén a LINK/USD pár további csökkenést mutathat.

Úgy tűnik, hogy a nap hátralévő részében is folytatódik a csökkenő lendület, és az árfolyam a jelenlegi árszintnél még lejjebb is mehet.

A LINK/USD pár piaci kapitalizációja jelenleg 3,707 milliárd dollár körül mozog, a 24 órás kereskedési volumen pedig 7,16 millió dollár.

A Chainlink napos árelemzése azt mutattatja, hogy a LINK árfolyama ma visszaesett.

Az árfolyam 7,04 dollárra esett, ami 0,88 százalékkal alacsonyabb a 7,19 dolláros nyitóárnál.

A kriptopénz tegnap óta egy lefelé irányuló csatornában kereskedik, és úgy tűnik, hogy a közeljövőben folytatódhat a csökkenő tendencia.

A technikai oldalon a napi grafikonon látható, hogy a Relatív Erősség Index (RSI) 51,60 körül mozog, ami azt jelzi, hogy a Chainlink semleges.

A Moving Average Convergence Divergence (MACD) szintén negatív zónában van, ami arra utal, hogy a csökkenő nyomás folytatódhat.

Az alsó Bollinger-sáv jelenleg 6,07 dollárnál, míg a felső Bollinger-sáv jelenleg 7,65 dollárnál van, ha a csökkenő tendencia folytatódik, az ár rövidesen az alsó sáv alá fog kerülni.

Összefoglalva, a Chainlink árfolyama jelenleg csökkenő tendenciát mutat, és a közeljövőben tovább csökkenhet, ha a jelenlegi körülmények fennállnak.

A technikai elemzés erős eladási nyomást és medvés hangulatot mutat a piacon.

A befektetőknek óvatosnak kell lenniük, és szemmel kell tartaniuk az ármozgásokat, hogy biztosak legyenek befektetéseik biztonságában.

Chainlink

 

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!