Chainlink (LINK) technikai elemzés 10.16.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Chainlink (LINK)

A legutóbbi októberi visszaesés során a Chainlink (LINK) megvédte a 7 dolláros pszichológiai szintet.

Az október 16-i korai ázsiai kereskedési ülésen a LINK 7,3 dollár fölé emelkedett, és a 4 órás grafikon piaci szerkezetét bikás előfeszítésre fordította.

Egy korábbi LINK árelemzésfelmérte annak lehetőségét, hogy az eladók a nyereséget a 7 dolláros pszichológiai szintre terjeszthetik ki. Az elképzelés beigazolódott, mivel a vevők az elmúlt napokban újracsoportosultak ezen a szinten.

A LINK szeptemberi masszív fellendülése a 2023-as kínálati zónában, 8,0 – 8,8 dollárnál (piros) megtorpant.

Az ezt követő visszahúzódás a 7 dolláros pszichológiai szintnél enyhült. Érdekes módon ez a szint egybeesett az 50%-os Fib-szinttel és a H12-es bikás orderrel (OB).

Az Fib eszköz a szeptember 30-i 8,2 dolláros közelmúltbeli csúcsot és a szeptember 11-i 5,7 dolláros előző mélypontot vette alapul.

Az eszköz alapján a közvetlen akadályok a 78,6%-os Fib (7,73 dollár) és a 2023-as 8,0 – 8,8 dolláros kínálati zóna (piros) voltak.

Jelenleg a cikkírás idején az árfolyamok a közelmúltban elért 7,43 dolláros alsó csúcson túlra kerültek.

Az emelkedés a H4 piaci struktúrát bikás irányba fordította. Tehát az eladók várhatnak, hogy újra belépjenek a piacra a felső ellenállási szinteknél – 78,6%-os Fib szint és a 2023-as ellátási terület.

Az 50%-os Fib szint kulcsfontosságú vételi érdeklődés lesz a bikák számára, és shortolási célpont az eladók számára, ha az ár a felső akadályoknál megtántorodik.

Eközben az RSI és az OBV pozitív volt a közzététel idején. Ez azt jelezte, hogy a vételi nyomás megugrott a spot piacról érkező javuló kereslet mellett.

A tőkebeáramlás azonban visszafogott maradt, amit az október első felében mért negatív CMF is jelez.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

 

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene. Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24...

3 altcoin, amely megnyerheti az ETH ETF jóváhagyása által indított bikafutamot

Vendégbejegyzés A piac felhevülésével az ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása pozitív hullámokat indított el a kriptoterületen. Az új fejlemény kibontakozásával több kriptovaluta is készen áll...

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!