Chainlink (LINK) technikai elemzés 09.17.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Chainlink (LINK)

A Chainlink (LINK) közelmúltbeli fejlesztései ellentétes hatást gyakoroltak az árak alakulására.

Figyelemre méltó, hogy a CCIP (Cross Chain Inter-Operability Protocol) újabb érdeklődést kapott a DTCC-től (The Depository Trust and Clearing Corporation), egy globális értékpapír-elszámolási platformtól, hogy felszabadítsa a token eszközök átjárhatóságát.

De volt egy több mint 100 millió dollár értékű LINK token-feloldás is néhány órával a cikkírás előtt, az etherscan.io szerint. A lépés a cikkírásakor egy rövid távú eladási nyomást gerjesztett.

Figyelembe véve a jövő heti FOMC-ülés lehetséges lazító álláspontját, a LINK fenntarthatja a rövid távú eladási nyomást.

Ez azonban csak akkor lehetséges, ha a Bitcoin (BTC) nem könyvel el túlzott veszteségeket a következő órákban/napokban.

A 4 órás időkeretben a 6,450 dollár volt a döntő akadály az elmúlt napokban. A LINK azonban megkísérelhetné ezt átlépni, ha a BTC szeptember 20-án, egy laza FOMC bejelentés esetén rallyt csinálna.

Egy ilyen lépés felborítja a piaci struktúrát bikásan, és további 8%-os nyereséget jelenthet, ha a bikák egy újabb akadály és medvés rendelési blokk (OB) 6,63 dollár – 6,87 dollár (piros) közötti szakaszát törlik át.

A 6,20 dollár alatti csökkenés azonban érvényteleníti a long ötletet. Egy ilyen visszafordulás enyhülhet a 6,0 dolláros vagy a bikás OB 5,5 dollár felett (zöld).

Az RSI 50 fölött, de lefelé mutatót regisztrált, ami azt jelzi, hogy a vételi nyomás kissé enyhült a cikkírás idején.

A CMF azonban augusztus vége óta a nulla érték felett van, ami azt mutatja, hogy a LINK piacokra irányuló tőkebeáramlás jelentős volt ugyanebben az időszakban.

chainlinkFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler szerint a pereskedés hatékony módszer a kriptoipar szabályozására

A tőzsdefelügyelet, a SEC elnöke a Fehér Ház Pénzügyi Bizottsága előtt tanúskodott a héten, amely során több képviselő is aggodalmait fejezte ki a kriptoipar terén...

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!