Chainlink (LINK) technikai elemzés 06.29.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Chainlink (LINK)

A Chainlink (LINK) oldalazó szerkezetet rajzolt az EKB (EU Központi Bank) 2023. június 28-ra tervezett központi banki fóruma előtt.

Az amerikai Fed elnöke, Jerome Powell is megtiszteli az ülést, és a befektetők különösen az ő beszédére összpontosítanak.

A piac iránya az ülést követően attól függhet, hogy a legfontosabb felszólalások hawkish vagy dovish álláspontot képviselnek.

Eközben a BTC 30.000 dollár felett ingadozott, míg a LINK sávképzése 5,9-6,3 dollár között húzódott.

A LINK struktúrája bikás volt a napi időkeretben, miután a márciusi 5,917 dolláros mélypont fölé emelkedett.

De ez csak egy bikás szándék és nem egy egyenesen emelkedő trend. Emellett a napi grafikonon egy medvés rendelési blokk (OB) létezik a 6,0 – 6,3 dollárnál (piros).

Tehát a bikák csak akkor tudnának tőkeáttételt igénybe venni, ha a 6,3 dollár fölé mennének.

A Relatív Erősség Index (RSI) enyhült a túlvásárolt zónából, és az 50-es szint alá csúszott, hangsúlyozva a vásárlási nyomás erőteljes csökkenését.

Hasonlóképpen, az On-Balance Volume (OBV) oldalazott, ami azt jelzi, hogy a kereslet stagnált az elmúlt napokban.

A negatív árreakció a márciusi mélypont és a medvés OB összefolyásánál a LINK-et az alsó csúcsra és az 5,4 dolláros korábbi tartományi csúcsra húzhatja. A következő közvetlen támaszszint az 5,0 dolláros szint.

Ezzel szemben a 6,3 dollár feletti mozgás 6,66 és 7,7 dollárt jelentené a rövid távú bikák következő célpontját.

De egy ilyen emelkedés attól függ, hogy a BTC 31.400 dollár fölé tud-e emelkedni.

chainlink

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!