Chainlink fejlesztései 2030-ig a „fellegekbe” repítheti az árfolyamot

-

A Chainlinknek eddig nehéz éve volt. A DeFiLlama adatai azt mutatták, hogy a hálózat teljes biztosított értéke több mint 80%-kal csökkent. 

Bár ez drámai adatnak tűnhet, érdekes megjegyezni, hogy a Chainlink rendelkezik a legtöbb zárolt összértékkel (Total Value Locked/TVL) versenytársaihoz képest.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az oracle hálózatok iparági vezetőjeként a Chainlink jelentős jelenléttel rendelkezik a kriptoipar ezen részén.

Natív tokenje LINK jelenleg a 21. legnagyobb kriptovaluta a piaci kapitalizáció alapján.

LINK jelenleg  6,846 dolláron forgott, ami több mint 7%-os csökkenést jelent az előző naphoz képest.

Piaci kapitalizációja 3,2 milliárd dollár volt. A LINK kereskedési volumene több mint 30%-kal megugrott, és elérte a 400 millió dollárt.

Chainlink

Forrás: tradingview.com

Szeptember 29-én a SWIFT, a nemzetközi banki hálózat bejelentette , hogy együttműködést kezdeményez a Chainlink-kel a cross-chain interoperabilitási protokoll (CCIP) kidolgozása érdekében a kezdeti proof-of-concept (PoC) keretében.

Ez a lépés megnyitja az utat a Distributed Ledger Technology (DLT) intézményi átvétele előtt.

A javasolt staking frissítést nagyon várják a kriptográfiai térben. A frissítés hasznos lesz a token értéke szempontjából.

Ez a frissítés lehetővé teszi a közösségi részvételt is, ami fokozott általános biztonságot eredményez és potenciális árfolyamnövekedést eredményezhet.

Chainlink

Forrás: tradingview.com

Augusztusban a Chainlink közel a 10 dolláros tartományban zárt, amikor kéthavi csúcsot állított fel, 9,52 dollárt, majd olyan árakra esett, amelyek negatívvá tették a havi hozamot.

Ez meglehetősen ingadozó ahhoz képest, hogy a LINK júliusi árfolyama meglehetősen nyugodt oldalirányú mozgást mutatott.

Még minden ingadozás ellenére is, az augusztus általános témája egy szóval összefoglalható: Bearish.

Szeptember azonban bullish volt, októberben mindkettőből volt látható.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

Chainlink (LINK) árpredikció 2025-2030

Chainlink korábbi árakciójának elemzéséből arra a következtetésre juthatunk, hogy 2025-ben a kriptoeszköznek legalább 26,64 dollárt kell érnie.

A LINK maximális ára szerintük 32,01 dollár lenne. Figyelembe véve a sajtóidő árát, ez óriási, 312%-os profitot eredményezne.

Az Ethereum a mainnet és a Beacon Chain egyesítése várhatóan a LINK árképzésére is hatással lesz.

Valójában az is bebizonyosodott, hogy van némi összefüggés az ETH és a LINK között.

Az ETH 4000 dollár fölé emelkedett, a LINK pedig átlépte az 50 dolláros határt, és elérte a tavalyi rekordot.

A Mainnet egyesítésével összefüggésben, ha az ETH áttörné a 10 000 dolláros szintet, akkor valószínű, hogy a LINK követi a példáját, és megérinti a 100 dollárt.

2030-ban a LINK legalább 182,88 dollárért fog kereskedni, ami valószínűleg 221,4 dolláron fog csúcsosodni. Ez 2650%-os megtérülést jelentene.

A LINK rendelkezik az egyik leggyorsabb, legsimább növekedési görbével a kriptovaluták közül, és jelentős előnyt jelent a versenyben.


Olvastad már? Rohamosan zuhan a STEPN felhasználók száma, megéri befektetni?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A szakértők szerint a legjobb altcoinok készen állnak a rövid távú nyereségre

Vendégbejegyzés A kriptopiac a fellendülés erős jeleit mutatja, felkeltve a tapasztalt befektetők és az újonnan érkezők figyelmét egyaránt. A bikás tendenciával a láthatáron a reflektorfény a kiválasztott...

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Az elemző masszív árrallyt jósol az altcoinok számára, amelyet a BTC feleződése vált ki, a SOL, DOT, TON, OP és BLP-re utalva

Vendégbejegyzés A kriptopiac egy izgalmas szakaszba lép, ahogy a Bitcoin következő feleződése közeledik. Az elemzők a kiválasztott altcoinok felé fordítják figyelmüket, jelentős értéknövekedést várva. Közülük a SOL, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!