Celestia (TIA) technikai elemzés 01.14.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Celestia (TIA)

A Celestia (TIA) árfolyammozgását október vége óta a bikák erős érdeklődése jellemezi, hogy minden korrekciót kihasználjanak.

Ennek eredményeképpen minden egyes csökkenést agresszív vásárlással ellensúlyoztak, amely a TIA piaci értékét gyorsan visszahúzta felfelé.

A TIA most túlvásárolt, az altcoin esedékes lehet egy korrekció, mielőtt egy újabb kitörés lenne felfelé.

A Celestia (TIA) árfolyam emelkedése még nem biztos, hogy véget ért, mivel a bikák dominálnak a TIA piacon.

Az árfolyam továbbra is engedelmeskedik az uralkodó technikai formáció, egy emelkedő párhuzamos csatorna törvényszerűségeinek, amely egy sor korrekció után következetesen irányította a bikákat, hogy hol vásároljanak.

Mivel a bikák egyre erősebben szorongatják a TIA-t, az altcoin kitört a csatorna fölé, ami további nyereség lehetőségét rejti magában, de csak akkor, ha a bikák felfrissülnek.

Mivel a Relatív Erősség Index (RSI) azt mutatja, hogy a TIA 72-nél túlvásárolt, a vevők kimerülése miatt a bikák lazíthatnak a szorításukon, ami egy gyors korrekciót tesz lehetővé egy újabb kísérlet előtt felfelé.

Ha a nyereség könyvelése következik be, a Celestia árfolyama csökkenhet, potenciálisan 5%-kal megy lefelé, hogy újra tesztelje a 17,40 dolláros támaszt, egy kritikus torlódási szintet, amely már többször visszautasította a TIA árát.

Súlyos esetben az ár kiterjesztheti az esést 10% -kal a jelenlegi szintek alá a szombati nyitásra 17,28 dollárra.

A 17,38 dolláros szint valószínűleg újabb vételi lehetőséget kínál a bikák számára, hogy újabb merész kísérletet tegyenek felfelé,

Ellenben, mivel a bikák jelenléte még mindig erős a TIA piacon, amit az Awesome Oscillator (AO) zöld hisztogram sávjai a pozitív tartományban mutatnak, a megnövekedett vásárlási nyomás a TIA árfolyamának kiterjesztését eredményezheti.

A valószínű játék egy ilyen irányú előfeszítésben az lenne, hogy a 18,79 dolláros tartományi csúcsot megtisztítsa, mielőtt egy magasabb csúcsot rögzítene felette.

Egy ilyen lépés nem csak a medvés tézist érvénytelenítené, de egyúttal egy hosszabb északi mozgás ütemét is megalapozná, amely potenciálisan elérné a 20 dolláros pszichológiai szintet. Ez a jelenlegi szint felett 10%-os elmozdulást jelentene.

A MACD (Moving Average Convergence Divergence) indikátor a bikás feltételezést hangsúlyozza, mivel továbbra is a jelzővonal (narancssárga sáv) felett mozog, miután január 9-én átlépte azt.

A hisztogram sávjai is bikásan villognak, ami azt mutatja, hogy a felfelé irányuló potenciál továbbra is nagyon is él.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!