Cathie Wood: „A Bitcoin lesz a legnagyobb…”

-

Miközben a Bitcoin (BTC) egyre csak robog előre, az ARK Invest vezérigazgatójának, Cathie Woodnak az előrejelzései még elképesztőbb fejlődést vetítenek előre.

Wood előrejelzései 2030-ra a BTC számára egy figyelemre méltó, 1 millió dolláros ármérföldkövet vizionálnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A New Zealand Heraldnak adott nemrégiben megjelent interjújában Wood az intézményi részvétel változó helyzetét vizsgálta, és rávilágított az intézményeknek a Bitcoin emelkedésében játszott kulcsszerepére.

Megjegyezte,

„A Bitcoin önmagában a legnagyobb része lesz az egész kriptoeszköz-ökoszisztémának”.

Ki fogja állni a Bitcoin az idő próbáját?

A Bitcoinra vonatkozó első amerikai spot tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) elindítása óta Cathie Wood kiemelte a kriptopénzeken belüli jelentős átalakulást.

A spot ETF-ek hatását hangsúlyozva Wood megjegyezte, hogy még saját cége, az ARK Invest is felülvizsgálta a BTC-vel kapcsolatos bikás álláspontját.

A korábban 2030-ra BTC-nként 1 millió dollárt célzott meg, Wood a szabályozói jóváhagyás elismerése mellett részletezte,

„Ez a cél – ez még azelőtt volt, hogy a SEC zöld utat adott volna nekünk, és úgy gondolom, hogy ez egy fontos mérföldkő volt, és előrehozta az ütemtervet.”

Ennek ellenére Wood kiemelte, hogy az olyan nagy intézmények, mint a Morgan Stanley, a Merrill Lynch vagy a Bank of America nem vesznek részt a Bitcoin intézményi bevezetésében,

„Egyetlen egy platform sem hagyta még jóvá a Bitcoint, így ez az egész ármozgás azelőtt történt, hogy jóváhagyták volna, és így még el sem kezdtük”.

Ezeket a tényezőket figyelembe véve Wood azt javasolta, hogy a 2030-ra kitűzött eredeti 1 millió dolláros cél most konzervatívnak tűnik.

James Van Straten, a CryptoSlate kutatási és adatelemzője ugyanerre utalva egyszerűen csak annyit mondott,

„Vad hét lesz ez”

A folyamatos várakozások

Mivel a Bitcoin továbbra is példátlan magasságokba emelkedik, a kereskedők és az elemzők a következő héten az ETF-beáramlások által vezérelt folyamatos árfeltárásra számítanak, ami tartós lendületet jelez.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Azzal, hogy Cathie Wood lényegesen magasabb célt jelölt meg, valamint James kiemelte, hogy a Bitcoin átlépi a 70.000 dollárt, jól szemlélteti a kriptopénzek helyzetét alakító, fejlődő dinamikát.

bitcoin
Forrás: coingecko.com

Olvastad már? Gőzerővel fejlesztenek a bitcoin-bányászok

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!