Cardano technikai elemzés 05.12.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cardano

A Cardano árelemzésén azt látni, hogy a május 6. óta tartó csökkenő tendencia folytatódik, mivel az elmúlt 24 órában az ár újabb 3 százalékkal csökkent, és 0,3492 dollárig süllyedt.

Az ADA több mint 6 százalékkal csökkent az elmúlt héten, 0,395 dolláros csúcsról indulva.

A következő ellenállási pont továbbra is a 0,40 dollárnál van, a támasz pedig a jelenlegi trend szerint 0,312 dollárnál található.

A token a cikk írásakor 0,3650 dolláron kereskedik, de az elkövetkező 24 órában a támaszig csökkenhet.

Mivel a csökkenő trend folytatódik, az ADA kereskedési volumene több mint 26 százalékkal csökkent az elmúlt 24 órában, a piaci tőke 12.487.722.173 dollárra esett.

A napi gyertyás grafikonján látható, hogy az ár egy határozott csökkenő mintázatot alkot május eleje óta, amikor az ár a havi csúcson, 0,40 dolláron állt.

Azóta nagy volatilitás és egy sor oldalazás mellett az ADA-nak csak május 6-án sikerült 0,39 dollárig visszaszereznie, ami ismét elutasítással találkozott a 0,40 dolláros ellenállásnál.

Az árfolyam jelenleg a 9 és 21 napos mozgóátlagok alatt van, valamint az 50 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) alatt van, ami 0,37 dollár.

A relatív erősség indexe (RSI) folyamatosan csökkenő tendenciát mutat az április 18. óta 67,62-es szintről való visszaesés óta.

Azóta az RSI értéke a túladott pozíciókba süllyedt, ami az ADA alacsony piaci értékelését jelzi.

Eközben a mozgóátlag konvergencia divergencia (MACD) görbe is medvés divergenciát mutat, a trendvonal folyamatosan a jelzővonal alatt tartozkódik.

Tehát ha nem változik valami, akkor sajnos egészen a támaszig fog süllyedni az árfolyam, de ha bikás összeszedik magunkat akkor itt vagy onnan egy kisebb pattanás bekövetkezhet.

cardano

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 60 ezer dollárral kapcsolatos aggodalmak miatt a kriptopiac érzi a borzongást

A Bitcoin (BTC) közelmúltbeli felfutása nagy reményt keltett a kriptoterületen az elmúlt hónapokban. A BTC közelmúltbeli árfolyammozgásai azonban teljes mértékben megváltoztatták az árfolyamot. Mozgatók, megrendítők és...

A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

Vendégbejegyzés Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése. Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának...

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!