Cardano (ADA) technikai elemzés 07.18.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cardano (ADA)

A Cardano (ADA) hétvégi éles árfolyam-visszaesése a bikákat is érzékenyen érintette.

A bikák több mint 30%-os nyereséget biztosítottak, miután július 13-14. között 0,29 dollárról 0,38 dollárra emelkedett.

A hétvégén látott áresés azonban azzal fenyeget, hogy az összes nyereséget meghosszabbíthatja és megfordíthatja.

Eközben a Bitcoin (BTC) még nem fordította vissza a hétvégén elszenvedett veszteségeket is.

Pénteken (július 14-én) 31.000 dolláron vesztette el a hatalmát, és rövid időre áttörte a 30.000 dollárt.

A cikk írásakor 30.050 dolláron kereskedtek vele, és minden további 30.000 dollár alá esés további veszteségeknek teheti ki az altcoinokat.

A Relatív Erősség Index (RSI) visszahúzódott a túlvásárolt zónából, és áttörte az 50-es határt, megerősítve a rövid távú eladási nyomás fokozódását.

Hasonlóképpen az On-Balance-Volume (OBV) is lefelé tendált, ami a kereslet csökkenését jelzi az elmúlt néhány órában.

A júniusi csúcs egybeesett a 12 órás grafikonon a 0,375 – 0,382 dollár (piros) közötti medvés rendelési blokkal.

Tehát a blokk, a BTC éles visszafordulásával párosulva, felbátorította a short-értékesítőket, hogy az akadályon keressék a belépést.

A cikk írásakor az ADA árfolyama a korábbi 0,3 dolláros ellenállási szint felé tartott. A 0,3 dolláros szint egyben a márciusi mélypont és a június végi/július eleji döntő ellenállási szint is volt.

Ezért a bikák a 0,3 dollárnál kegyelmet kaphatnak, ha a BTC nem esik 30.000 dollár alá. A konzervatív bikás célpont ebben az esetben 0,337 dollár lesz.

De egy hosszabb esés 0,290 dollár alá és az azt követő 0,28 dollár újratesztelése érvényteleníti a fenti bikás tézist.

cardano

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Stellar (XLM) technikai elemzés 10.02.

Prémium Stellar (XLM) A Stellar (XLM) a szeptemberi veszteségek miatt a szerkesztési időben még mindig elnyomták a Stellar árfolyamát. Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) az írás időpontjában...

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!